Det danske magasin i Spanien
Orlov i Vitafakta Health Clinic

Orlov i Vitafakta Health Clinic

”Sommer var det; midt på dagen; i et hjørne af hegnet”…

Tid til refleksion og fordybelse i denne sommer. Nu har jeg rundet de 55 år og igennem mange år har jeg været rejsende i sundhed og kommet rundt vidt og bredt, suget til mig, oplevet og lært en masse. Det er blevet til en bred vifte af tiltag, som forhåbentlig har været til gavn og glæde for alle dem, der er kommet i klinikken, på vore forskellige foredrag, workshops og retreats.
Nu er det tid til forandring, og jeg nyder det privilegium, at jeg har mulighed for at søge nye veje til sundhed, vitalitet og velvære og vende tilbage med nye tiltag.
Det betyder, at jeg går på orlov fra Vitafakta Health Clinic frem til udgangen af 2017. Jeg vil i denne periode fokusere på de allerede planlagte forløb, foredrag, workshops og retreats. Den gamle mølle udenfor Mijas danner rammen for Rejsen til dit Indre kursus 2 her 21.-28. oktober, dvs. for alle dem, der tidligere har været på Rejsen til dit Indre del 1. Derefter 29. oktober til 5. november er der Intenstivt Juice Retreat på programmet.
For Vitafakta Health Clinic betyder det, at jeg lukker for lægelige konsultationer frem til og med udgangen af 2017, hvorfor patienter henvises til kollegaer og skadestuer i denne periode. Jeg fortsætter med den lille gruppe af patienter, der er i skræddersyet forløb.
Det betyder også, at vi lukker den Medicinske Thermografi i klinikken ned.
 
Det har været fantastisk værktøj til at opdage skjult inflammation og vi tilbyder scanninger til og med udgangen af september. Ønsker du et follow-up eller en rescanning, så ring eller skriv til os.
 
Jeg glæder mig til at vende tilbage til 2018 med nye tiltag.

 
Pernille Knudtzon
Vitafakta Health Clinic
 
For medicinsk thermografi kontakt os på vitathermo@vitafakta.es, sms eller ring på 694 431 864.
Følg med på hjemmesiden www.vitafakta.es, hvor du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev.
 
Find os på Facebook: Vitafakta Health Clinic, Rejsen til dit Indre, Intensiv Juice Retreat.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.