Det danske magasin i Spanien
Den lille butik med det store udvalg

Den lille butik med det store udvalg

Navnet på butikken er Nórdico Furnit, og her sælges brugskunst, møbler og senge, alt sammen med nordisk inspiration.
Nórdico Furnit ligger lige midt på Mijas-vejen, i det så velkendte Centro Nórdico. Her holder flere andre skandinaviske butikker også til, blandt andet det nye supermarked ”Vikingos Minimarket”
 
Manden bag ideen til butikken er Ernst Bülow, som i mange år har fragtet utallige møbler, senge og brugskunst til Solkysten, som flyttemand for de mange danskere, der er flyttet permanent til hertil eller for dem, der har en feriebolig i sydens sol.

Lørdag den 2. september slår de dørene op til butikken, hvor der fra kl. 11 til 14 vil blive serveret lidt tørt og vådt til ganen. Man vil kunne få en snak med Ernst Bülow og dennes ansatte Nella Sommer, som vil være de ansigter, man vil kunne møde i butikken i det daglige. Nella taler udover dansk også spansk, hollandsk, engelsk og kurdisk.
 
”Vi har et bredt sortiment at vælge i mellem. Der er kun plads til en lille del af det i butikken, men vi har en fantastisk webshop, som er værd at besøge, hvis man vil have lidt fornyelse til boligen. Der er alt, lige fra pynteting til hele sofaarrangementer, spiseborde med stole, senge i forskellige størrelser, blandt andet boxmadrasser i 140×200 cm, som kan være svære at opdrive på kysten.
I butikken vil der være mulighed for at afprøve de ergonomiske arbejdsstole fra det Danske firma PHE Design, som også kan levere forskellige barstole eller ombetrække eksisterende, samt sy hynder til forskellige formål.
 
Prismæssigt synes vi selv, at vi ligger i den lave ende, dels fordi vi ikke har en kæmpe butik med mange ansatte og dels fordi, vi ikke har det helt store lager, men først fragter tingene fra Danmark, når kunden har købt. Så kan man afhente det i butikken ugen efter. Hvis man har købt ind for mere end 350 €, leverer vi frit fra Torrox til La Linea,” fortæller Ernst Bülow, der håber at se en masse glade mennesker på butikkens første åbningsdag 2. september og i tiden, der følger.
 
Du finder Nórdico Furnit i Centro Nórdico, Ctra. de Mijas. www.Nórdicofurnit.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.