Det danske magasin i Spanien
Døjer du med gangbesvær?

Døjer du med gangbesvær?

Er du træt af ikke at kunne nyde din hverdag på samme måde som førhen på grund af gangbesvær, så burde du helt klart aflægge et besøg hos Mobility Wizard. De yder en topprofessionel service og hjælp, så du kan finde den helt rigtige el-scooter. Det kan nemlig være en jungle med det store udbud og forskellige typer.
Mobility Wizard står klar med en stor indsigt i mobilitetsprodukter til gangbesværede samt uforpligtende råd og hjælp, så du kan få den el-scooter, som passer bedst til dig og dine behov.
 
Udover salg af el-scootere, har Mobility Wizard også andre hjælpemidler såsom kørestole, badelifte eller rollatorer samt reservedele og batterier. De hjælper også gerne med reparation – og har du blot brug for et mobilitetsudstyr i et par dage, kan du benytte dig af udlejningsservicen. Ikke mindst, og som sidste nye skud på stammen, udbyder Mobility Wizard som den eneste virksomhed i Spanien omfattende forsikringspolicer til el-scootere i samarbejde med et af Spaniens ældste og mest respekterede forsikringsselskab, så du nu kan færdes trygt uden frygt for blandt andet tyveri og skader.
 
Besøg Mobility Wizards butik i Fuengirola og www.mobility-spain.com, eller kontakt dem på tlf.: 0034 633 127 901 eller 0034 622 832 954 – de står klar til dig med grundig og professionel rådgivning om mobilitetsbesvær i Spanien.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.