Det danske magasin i Spanien
Madre Selva Food & Book Gallery

Madre Selva Food & Book Gallery

Kom ind og besøg Antonio Tomasio, som står klar med en varm peruviansk velkomst og en hyggelig atmosfære i sin beskedne restaurant. Antonio og hans personale kokkererer udsøgt mad og laver forfriskende drinks, som vil forkæle dine smagsløg med en krydret oplevelse sammen med en fantastisk service. Hvis du er i humør til noget sødt, kan du også nyde en lækker dessert fra menukortet sammen med en kop kaffe i den afslappende atmosfære i fællesskab med dine venner og familie. Eller tag blot maden med hjem, hvis du vil nyde det hjemme i egne rammer.
Madre Selva Food & Book Gallery er ikke kun lækker mad og drinks, der er også plads til fordybelse i en spændende bog. Gå blot gennem restauranten og ud i patioen, hvor du vil blive forført af de planterige hjørner og farverige møbler. Medbring gerne selv læsestof, men står du og mangler en bog at læse, så skriver Antonio Tomasio selv spændende romaner, både på spansk og engelsk. Inspirationen kommer fra hans mange rejser rundt omkring i de 40 lande, som han har besøgt efterhånden. Bøgerne kan du købe i restauranten, men ellers kan du også gratis hoppe ombord i en af de andre fængslende bøger, som står på de rustikke træhylder, klar til at blive læst af den næste.

 
Kom blot ind og få en god snak med Antonio, nyd en kop kaffe og lækker mad og oplev et forførende peruviansk indtryk midt i Fuengirola. Du finder dem på Calle Capitán 10. Tel: 951 571 195

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.