Det danske magasin i Spanien
Kom med til Loft & Roomers første lagersalg nogensinde – rabatter op til 90 %

Kom med til Loft & Roomers første lagersalg nogensinde – rabatter op til 90 %

Der bliver fest og farver, når Loft & Roomers for første gang nogensinde slår dørene op til lagersalg i weekenden 28. – 29. oktober kl. 10 – 18. Og der er vitterligt tale om et lagersalg. Det bliver nemlig fra Loft & Roomers’ lager, som ligger overfor deres store showroom på den anden side af Mijas-vejen. Her vil alle de nedsatte varer såsom stole, borde, skænke og tilbehør (lysestager, billedrammer, dekorationsartikler) blive sat ud, og så er det ellers ‘først til mølle’.
 
Der vil blive skruet helt op for stemningen med live musik og rigtige, danske hotdogs fra pølsevogn. Det vil blive en hyggelig, familievenlig begivenhed.
Rabatterne vil være store, for det drejer sig om at sælge ud af det gamle for at gøre plads til det nye. Allerede nu samler Loft & Roomers sammen af varer til det store lagersalg, så der er rigeligt chance for at gøre en god handel. Der vil være rabatter på op til 90 % samt ”give-ways”, så der er altså al mulig grund til at lægge vejen forbi lagersalget.
Loft & Roomers er kendt for nordisk design til små priser, og denne weekend er der virkeligt tale om gode priser, når restpartierne skal ud. Der er gratis og nem parkering og alle er velkomne.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.