Det danske magasin i Spanien
Loft & Roomers til Helmig Koncert

Loft & Roomers til Helmig Koncert

Det var en ubeskriveligt smuk dag med upåklageligt vejr; solen skinnede fra en skyfri himmel og da dag blev til nat, indtog Thomas Helmig scenen for at give sin koncert på Sohail borgen i Fuengirola, Málaga. Iblandt borgens antikke arkitektur var moderne og sofistikerede møbler fra Loft & Roomers. Loft & Roomers er den møbelbutik, der tilbyder bedre kvalitetsprodukter til fornuftige priser, eller, som deres slogan beskriver det, Nordic Living for Less.
 
Deres produkter er defineret gennem “Loft” – simpelt og minimalistisk & “Roomers” – elegance, landligt design, hygge og varme. Det var dette design, der udsmykkede stenvæggene på VIP loungerne under koncerten. Gæster som fodboldstjerne Stig Tøfting, flokkedes til loungen for at nyde de bedste af Thomas Helmigs sange i komforten fra en Samui udendørs sofa eller en Astro indendørs stol, for blot at nævne nogle af modellerne. Begge VIP longes var indrettede til at skabe en hyggelig stemning sammen med kobber-vaser og levende lys i kobberstager.
 
Loft & Roomers har to stilfulde og inspirerende showrooms i Mijas Costa og på den Gyldne Mil i Marbella, hvor du er inviteret til fremvisning af en lang række indendørs og udendørs møbler, der passer til ethvert rum og enhver stil.
Når du besøger deres showrooms, vil du blive mødt af venligt og professionelt personale med en rig erfaring i møbeldesign, som kan hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger til dit behov.
Loft & Roomers byder dig velkommen til at nyde Nordic Living For Less.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.