Det danske magasin i Spanien
Nedtælling til PSOE-valg – Hver måned kommer tusind nye ferieboliger til – Flere gågader i Málaga

Nedtælling til PSOE-valg - Hver måned kommer tusind nye ferieboliger til - Flere gågader i Málaga

Nedtælling til PSOE-valg

Nu på søndag skal medlemmerne af socialistpartiet til stemmeurnerne for at finde partiets nye formand. Mandagens debat mellem de tre kandidater menes ikke at flytte alverden, eftersom PSOE antager, at cirka 70% af deres medlemmer har besluttet, hvem de ønsker som ny formand for partiet. Der er ikke foretaget direkte meningsmålinger forud for valget men målt på antal underskriftsindsamlinger, som de forskellige kandidater har præsenteret for at kunne stille op, hedder stemmefordelingen 50/35/15 til henholdsvis Suzana Días, Pedro Sánchez og Patxi López. Pedro Sánchez tror dog på, han kan overraske, idet afstemningen er lukket og ingen medlemmer dermed vil ligge under for det pres, han mener, den nuværende partiledelse har lagt på medlemmerne for at stemme på Suzana Díaz.
 

Hver måned kommer tusind nye ferieboliger til

Det er blevet populært at leje en feriebolig på Costa del Sol. Og det er blevet lige så god forretning for udlejer at udleje. Ved udgangen af april rundede Málaga-provinsen 10.000 udlejningsboliger, som i alt udgør 54.000 sengepladser. Men antallet af udlejningsboliger stiger fortsat. Hver dag registreres 33 nye boliger, hvilket svarer til tusind nye udlejningsboliger hver måned. Fortsætter udviklingen, vil der om blot ét år være flere sengepladser i udlejningsboliger end i provinsens mange hoteller. I La Danesas maj-udgave kan du i artikel ”Málaga på skillevejen” læse mere om udviklingen og dens konsekvenser
 
 

Flere gågader i Málaga

Allerede til november begynder arbejdet med at få konverteret den centrale gennemkørselsvej i Málaga, Alameda Principal, til delvis gågade. De centrale vejbaner vil bestå, men den yderste vejbane, i begge kørselsretninger, bliver lavet om til gågade. Omlægningen er endnu et skridt i kommunens planer om at mindske trafikken i den gamle bydel og samtidig give mere strøg til byens borgere, turismen og detailhandlen. Den nye omlægning vil koste 11 millioner euro og tage cirka ét år.
 

Indvielse af Caroline Krabbes soloudstilling

Galleri Krabbe slår på lørdag dørene op for Caroline Krabbes soloudstilling ’landskab med figurer’, der varer indtil 20. juni. Men på lørdag kan man altså komme forbi og nyde Carolines kunst til indvielsen fra kl. 12 – 14. Alle er velkomne.
Galería Krabbe: C/ Rosarico La Joaquín 12, Frigiliana (Ma)
galeriakrabbe@gmail.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.