Det danske magasin i Spanien
Antonio Banderas trækker sig fra Málaga-projekt – Hedebølge på vej – Grønt lys for nyt fodboldakademi i Málaga

Antonio Banderas trækker sig fra Málaga-projekt - Hedebølge på vej - Grønt lys for nyt fodboldakademi i Málaga

Antonio Banderas trækker sig fra Málaga-projekt

Kritik og dumme kommentarer har fået den verdenskendte skuespiller Antonio Banderas til at trække sit projekt om et nyt multi-kulturhus i Málaga tilbage. Banderas havde sammen med den kendte arkitekt José Seguí og firmaet bag Starlite Festivalen i Marbella præsenteret et stort og ambitiøst projekt for de to gamle biografer på Plaza de la Merced i Málagas bymidte. Projektet indeholdt bl.a. to teatre, skuespillerskole, faciliteter for film- og tv-optagelser, kursuslokaler og ville have været unikt for Europa.
Antonio Banderas understreger i et åbent brev, at han glædeligt går videre med andre projekter, men på bekostning af problemer og usaglig kritik.
 
{loadposition landingpage}
 

Hedebølge på vej

Fra på torsdag bliver det trykkende varmt i hele Málaga-provinsen. Årets første hedebølge er på vej ind over provinsen og rammer os torsdag og fredag, hvor luftfugtigheden vil stige markant. Det samme gælder temperaturerne, som flere steder vil stige til 30 grader. Hedebølgen vil kun være over os et par dage, så til weekenden vil temperaturerne atter dale lidt.
 

Grønt lys for nyt fodboldakademi i Málaga

Efter seks års tovtrækkeri og administrative problemer har Málaga Club de Fútbol nu endelig fået grønt lys til at gå i gang med sit storstilede projekt om opførelsen af et fodboldakademi. Det nye akademi, som også kan kaldes for en fodboldskole, skal opføres på en 108.000 kvadratmeter stor grund i Arraijanal, som ligger ved Guadalmar ud mod havet nær lufthavnen. Projektet er et af Málaga C.F.’s mest ambitiøse projektet, som skal sikre udviklingen af nye talenter til klubbens førstehold. Kommunen udlejer de store arenaer for et symbolsk beløb de næste 75 år. Klubben skal så selv finansiere det store byggeri. Det forventes, at de første træningsbaner og installationer vil stå klar i sommeren 2018.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.