Det danske magasin i Spanien
Hotellerne træt af ”online”-trusler. Bankia fuskede. Sand for 375.000 euro

Hotellerne træt af ”online”-trusler. Bankia fuskede. Sand for 375.000 euro

Hotellerne træt af ”online”-trusler

Costa del Sols hotelejerforening (Aehcos) har fået de to store platforme TripAdvisor og Booking til at være mere kritiske, inden de giver forbrugeren fri adgang til at anmelde og kommentere kystens hoteller. Der er nemlig utallige eksempler på hotelgæster, som bruger de åbne online platforme til at afpresse hotellerne til et prisnedslag, gratis pension eller andre goder. ”Nogle gæster beklager sig uberettiget og truer med at give hotellet en dårlig vurdering eller kommentar på f.eks. TripAdvisor,” forklarer præsidenten for Aehcos til dagbladet MálagaHoy. Danske Steffen Hansen, som står bag udlejningsbureauet Solaga, har været ude for noget tilsvarende. ”Det er sket, en lejer ringer og truer med en dårlig anmeldelse, hvis han ikke får et prisnedslag. Og det kan vi naturligvis ikke leve med,” siger han. TripAdvisor og Booking vil fremover bestræbe sig på at følge op på hotellernes praj om uberettigede anmeldelser og kommentarer og om nødvendigt slette dem.
 

Bankia fuskede

Den spanske nationalbanks uvildige undersøgelseskomite er kommet frem til, at der lå svindel bag Bankias storstilede børslancering i 2011. Komiteen konkluderer, at banken stærkt havde manipuleret med tallene for at offentliggøre et fiktivt overskud i 2010-regnskabet. Tilmed opgav banken ukorrekte oplysninger om bankens situation i informations- og salgsmaterialet forud for børslanceringen. Nationalbankens rapport om sagen er på næsten 500 sider. I La Danesa får du oversigt over den store svindelsag på et par minutter
 

Sand for 375.000 euro

Myndighederne er i fuld gang med at udbedre skaderne fra forrige uges uvejr. Flere steder i provinsen er strandene så godt som forsvundet. Derfor har man købt 80.000 kubikmeter sand hjem, som kommunerne og amtsrådet er i fuld gang med at få lagt ud. Flere steder, som f.eks. i Fuengirola, er standene udbedret, men andre steder arbejdes der fortsat intensivt. Den 1. juni skulle alle Málaga-provinsens strande atter stå fine.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.