Det danske magasin i Spanien
Hotel Don Miguel genåbner – Hårdere straffe til dyremishandlere på vej – Maldonado gør come-back i PSOE

Hotel Don Miguel genåbner - Hårdere straffe til dyremishandlere på vej - Maldonado gør come-back i PSOE

Hotel Don Miguel genåbner

Det var et klenodie i Marbella og på Costa del Sol, der i 2004 måtte dreje nøglen om. Men nu ser fremtiden for det gamle Hotel Don Miguel atter lys ud, for her over sommeren igangsættes en stor og ambitiøs gennemrenovering til i alt 70 millioner euro. Det er et samarbejde mellem den arabiske investorgruppe Magna Hotels and Resorts og den franske gruppe Club Med, som står bag projektet. Det ”nye” hotel vil give direkte beskæftigelse til 300 personer og skal stå klar til åbning i foråret 2019.
 

Hårdere straffe til dyremishandlere på vej

Advokatkollegiet i Málaga presser, sammen med en lang række andre af landets advokatkollegier, hårdt på at få en ny og hårdere straffelov for dyremishandling vedtaget. Presset kommer, efter den meget omtalte sag mod den ansvarlige for en dyre-kennel i Torremolinos, som for et par måneder siden blev dømt for omfattende og systematisk mishandling af hunde og katte. Straffen blev på tre år og ni måneders fængsel og er en af historiens hårdeste for dyremishandling. Men den tiltalte blev primært dømt for dokumentfalsk – ikke for dyremishandlingen. Over sommeren skal landets advokatkollegier i dialog med justitsministeren. Derefter vil det tage et par år at få udarbejdet og vedstemt de eventuelle nye love.
 

Maldonado gør come-back i PSOE

I gennem 18 år, fra 1979 til 1997, var han en populær og farverig borgmester i Mijas. En tvist fik ham til at melde sig ud af partiet i slutningen af 90’erne for i stedet at danne sit eget parti forud for kommunalvalget i 2003. Han fik dog kun ni procent af stemmerne og to mandater i bystyret. Eventyret holdt kort. I stedet blev Antonio Maldonado rådgiver for Àngel Nozal som borgmester for ærkerivalen PP. Efter en årrække uden politik vendte Maldonado meget pludseligt tilbage på den politiske scene til et vælgermøde. Maldonado bor halvdelen af året i Kina med sin kone og familie og holder sine fremtidsplaner tæt til kroppen. Maldonado deler efternavn, men har ingen familiære relationer til Mijas’ siddende borgmester fra Ciudadanos.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.