Det danske magasin i Spanien
Match på Calanova Golf

Match på Calanova Golf

Vi havde fornøjelsen at præsentere vores nye matchsponsor Kaas & Kirkemann ved denne månedsmatch, som blev spillet lørdag den 18. marts på Calanova Golf. Da starten lød kl. 09.00, lå hele banen badet i solskin. Det var et dejligt syn, da dagene op til matchen varierede med blæst og ikke mindst regn. Alle kørte i buggy, som på grund af den megen regn kun måtte køre 90 grader ind på fairway. Der var som sædvanlig stor forskel på opfattelsen af banen: De, der kunne holde bolden lige på fairway, syntes, at den var let, hvorimod de, der brugte ”siderne”, syntes, den var svær og kostede mange bolde. Sådan er golf! Alt i alt tror jeg alle havde en god dag i solskin på banen.
Matchen blev i år sponseret af klubbens nye sponsor Kaas & Kirkemann, forsikringsmæglere, med adresse i Centro Idea. Som noget helt nyt og aldrig prøvet før i CdGD’s historie havde sponsor udloddet en Renault Twingo som Hole in One præmie på 6. hul. Der blev inden matchen talt om denne mulighed for at vinde en bil, og jeg tror mange så sig selv som vinder af den. Desværre lykkedes det ikke nogen at ramme hullet og vinde bilen, men der blev gjort ihærdige forsøg, og jeg tror også søen til højre nappede en del bolde.
Fem timer senere var alle i klubhuset, og der blev stadig kastet et blik på den udstillede bil, som var placeret foran klubhuset.
Klubbens nye klubhus fremtræder attraktivt, og der blev virkelig gjort noget for, at vi skulle føle os godt tilpas og velkomne. Terrassen blev indtaget for at nyde en velkomstdrink, men også for at nyde den storslående udsigt.
Efter opgørelse af scorekort blev der budt til bords, og der blev serveret en dejlig 3-retters menu med tilhørende drikkevarer.
Efter hovedretten fortalte Pernille Kaas om, hvad de som forsikringsmæglere kan tilbyde. Alle blev også inviteret til en snak på kontoret i Centro Idea.
Bjarne og Ib foretog derefter præmieoverrækkelsen, og havde i dagens anledning Pernille Kaas med som ”kyssepige” – det var meget populært.
Det blev til følgende resultater i de fire kategorier samt gæsterække:
A-rækken 1.præmie Jacob Keldgaard 45p, 2.præmie Peer Andersen 40p, 3.præmie Poul Christensen 37p, 4.præmie Jens Rasmussen 36p.
B-rækken 1.præmie Edna Mandrella 34p, 2.præmie Tonny Haahr 31p, 3.præmie Stig Wiberg 29p, 4.præmie Finn Andersen 29p.
C-rækken 1.præmie Thorkild Nielsen 32p, 2.præmie Lene Andersen 31p, 3.præmie Preben Post 30p, 4.præmie Niels Mathiesen 30p.
D-rækken 1.præmie Erik Knudsen 38p, 2.præmie Erik Bank Lauridsen 35p, 3.præmie Henriette Dideriksen 31p. 4.præmie Ida Paridon 30p.
Gæsterækken blev vundet af Steen B. Andersen 27p.
Der var derefter mange klappepræmier, vin fra Viggo Bjørn, gavekort fra Calanova Golf, så det var mange glade deltagere, der derefter kunne vende næsen hjemad, efter endnu en god dag i CdGD’s regi.
Derefter takkede formanden sponsoren, samt matchledelsen for indsatsen med at få arrangementet til at fungere uden problemer.
Næste match spilles på Los Flamingos Golf Club lørdag den 22. april, også her kører alle buggy.
Bestyrelsen

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.