Det danske magasin i Spanien
Verdensnyhed hos kystens største spa-forhandler

Verdensnyhed hos kystens største spa-forhandler

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Aquapool Spas, der i år fejrer deres 13 års jubilæum som spaforhandler på Costa del Sol, har fået en verdensnyhed til Spanien.

Hvis man ønsker en kompakt pool – hvor der kan svømmes på alle niveauer og ydermere har jacuzzisæder i den ene ende, så er det helt nye hotte navn: Endless Pools.
Indehaver af Aquapool Spas, Anja Mynster, forklarer: “Vores amerikanske spafabrik opkøbte sidste år Endless Pools, som er specialiseret i svømmemaskiner, og lavede en verdensnyhed. Vi måtte bare hoppe på vognen, og vi er stolte over at være de eneste i Spanien, der sælger disse svømmespa.”
Det, der gør disse svømmespa unikke, er, at du svømmer mod en bred og dyb strøm af vand, og ikke traditionelle jets. Derudover fås de med et indbygget løbebånd egnet til low og high impact træning. De kan bruges på alle træningsniveauer, så personer med evt. skader eller problemer med led vil blive aflastet af at træne i vand. De, der træner på højt niveau, vil også blive udfordret; det helt unikke ved svømmemaskinen er, at man svømmer som mod strømmen i en flod, der kan reguleres på mere en 50 forskellige niveauer. De nye svømmespa er blevet testet af triatleter og bruges i flere træningsklubber over hele verden.
En kæmpe fordel ved disse svømmespa er, at de er super nemme at installere. De kommer i én enhed og skal kun tilkobles strøm. Derudover er de “flytbare”, og derfor kræves ikke en byggetilladelse, som der ellers kræves til en svømmepøl.
Aquapool Spas har indrettet en del af butikken i San Pedro til de nye svømmespa, og her kan man få dem demonstreret og også teste dem – så husk badetøj.
Se videoer og yderligere materiale på www.aquapool.es
Endless Svømmespa findes på adressen: Aquapool Spas, Carril de Picaza 17, 29670 San Pedro de Alcántara. Tel: 952 927811

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa