Det danske magasin i Spanien
Skabt til smartphone, skabt til dig

Skabt til smartphone, skabt til dig

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Med det nye Beyond™ høreapparat fra Widex kan du nyde alt det bedste, livet byder på. Ingen anden smartphone-høreløsning lyder ligeså godt. Og intet andet høreapparat giver dig samme mulighed for at holde forbindelsen til verden omkring dig.
Med en fantastisk lyd og Bluetooth forbindelse giver Widex Beyond™ dig den bedst mulige lyd, uanset hvor du er – i bilen, til en koncert eller på en travl gade.
Du behøver ikke at finde de ideelle lytteforhold – de er allerede skabt for dig, uanset hvor du befinder dig.
Og du har altid styr på tingene med din smartphone-app, der kan tilpasses individuelt, er nem at bruge og gør det muligt at streame musik m.m.
Med Beyond™ kan du opleve lyd, præcis som du foretrækker det.
Du kan tilpasse Beyond™ til dine egne behov med den personlige app. Du kan justere lydindstillinger og lyttepræferencer, bruge personlige billeder og endda skabe lydskabeloner til bestemte lyttesituationer – som f.eks. på en restaurant, eller når du er sammen med familie og venner.
Du finder Widex produkter hos Óptica Laza der er autoriseret forhandler og specialist inden for Widex-høreapparater, som regnes for at være blandt de førende i verden. Tlf.: 952 935 172 – info@opticalaza.es

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa