Det danske magasin i Spanien
Living from the Heart retræte

Living from the Heart retræte

At leve fra hjertet er at have kontakt med det mest ærlige autentiske sted i os selv – vores essens. I vores travle hverdag glemmer vi ofte denne kerne med forstyrrende tanker, bekymringer og vaner. Stilhed og fordybelse fører os tilbage til kernen.

Det dansk/spansk ægtepar Anete og Dani Bloise åbnede dørene til deres Finca i den smukke campo udenfor Álora for første gang i februar, og inviterede en lille gruppe på otte personer til retræte.
Retrætets formål er at blive mere nærværende, stilne sindet og vende opmærksomheden indad. Ud over daglige meditationer, laves der små øvelser med henblik på at afklare hvilke tankemønstre, der forstyrrer i hverdagen og blive mere tilstedeværende i vores liv.
Retrætet foregår i en lille gruppe på max otte personer, hvilket giver mulighed for at dele oplevelser i en tæt, intim atmosfære med nærvær. Dagen startes tidligt med en mulighed for en gåtur med Fincaens seks hunde før morgenmaden. Efter morgenmaden er der meditation, som følges op af små refleksionsøvelser. Før frokost vandrer vi sammen i den smukke natur omkring Fincaen eller i det smukke El Torcal. I den lange frokostpause er der tid til gåture, læsning, refleksion eller blot at nyde den smukke natur og stilheden på en af de mange terrasser eller tage en svømmetur i poolen. Eftermiddagen tilbringes igen sammen i gruppen, hvorefter aftensmad og aftenmeditation afslutter dagen. Vi bruger naturen så meget som muligt i dette smukke område. En hel dag vil vi tilbringe i total stilhed.
Anete og Dani faciliterer retrætet, foreslår øvelser, arrangerer ture ud i naturen og deler egne oplevelser og assisterer med hvad end, der er behov for.
Huset deles med seks meget venlige hunde og to katte, som også vil være en del af retræteoplevelsen.
De næste retræter er d. 25.-28. maj og 22.-25. juni 2017. Retræterne foregår på engelsk, hvis gruppen er blandet, men med mulighed for dansk oversættelse. Er gruppen udelukkende dansk, foregår retrætet på dansk.
Pris: 400 euro for fire dage alt inkl. undtaget rejsen til og fra Fincaen.
Læs mere om retræterne på www.livingfromtheheart.es/
For yderligere information er du velkommen til at kontakte Anete på telefon 648 488 069 eller på email: anete@livingfromtheheart.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.