Det danske magasin i Spanien
Succesen på Lauro golf fortsætter

Succesen på Lauro golf fortsætter

Succesen pa Lauro golf fortsætter
D. 18. oktober havde ikke mindre en 84 glade skandinaviske golfere sat hinanden i møde på Lauro, hvor Unioptica v/ Claus Bentkjær stod som den gode giver af herlige rødvinspræmier. Tusind tak for det!
Der blev dystet om kap i holdspil og de glade vindere ses her på billedet.

 
D. 25. oktober var det så Nykredit, der var sponsor, og Siw Mosegaard Madsen var med i første bold mellem de 88 glade golfere. Især de gode damegolfere kom ind med flotte scorer. Tusind tak til Nykredit for herlige præmier.
Her på billedet ses Siw fra Nykredit flankeret af dejlige golfdamer.
 
golf dicton2411b
D. 1. november var Helligdag; Día de todos los Santos, Allerhelgens dag, så der var ikke mødt mindre end 96 golfere op til en herlig dag i fantastisk vejr på Lauro golf. Humøret var højt fra morgenstunden, hvor der blev hvisket i krogene om en ny sponsor. Det var Høreklinikken Dicton v/ Thomas Bo Pedersen, som sponsorerede de gode flasker rød- og hvidvine samt et super tilbud til alle om et gratis høretest.
Flagpræmier, længste drives samt dame-herrerækker og heldige udtrukne nød en fantastisk dag på Lauro, hvor banen stod helt i top.
På billedet ses de glade heldige vindere af dagens Match. Tak til Dicton for sponsorat!
golf dicton2411

Portugal Marsters med Anders Hansen i topform

Europatour-turneringen Portugal Marsters blev spillet for 10 gang på den publikumsvenlige bane Victoria Clube de Golfe. Turneringen var godt besat af danske golfspillere.
Der var otte danske spillere til start og det var meget vigtigt for tre spillere at spille sig i top 110 for at sikre sig kortet til at spille på Europatouren i 2017. Det lykkedes desværre ikke for Joakim B. Hansen, Morten Ørum Madsen og Jeff Winther. De skal nu på Fina Stage for at kvalificere sig. En af dansk golfs allerbedste spillere gennem mange år ,Anders Hansen, stillede op i Portugal Marsters, selvom han sidste år annoncerede, at han ville stoppe med turneringsgolf på Europatouren. Han vil i fremtiden kun spille 5-6 turneringer om året. Anders Hansen er 46 år og har gennem årene spillet sig i top 40 over de spillere i hele Europa, som har indtjent flest penge. Dette giver ham ret til at spille de ønskede turneringer. Anders ønsker ikke at rejse så meget, så han deltager kun i de turneringer, som han kan køre i bil. Portugal Marsters ligger godt til Anders Hansen, da han har bolig i Nueva Andalucía i Marbella. Kun fire timers kørsel til Portugal.
Jeg havde den store fornøjelse at følge ham alle fire dage. Han spillede fantastisk. Han træner meget lidt men blev alligevel bedste dansker. Inden finaledagen var han nr. 1 og kun sort uheld med putteren gjorde, at han ikke vandt men blev en flot nr. 3 efter Padraig Harrington og Andy Sullivan. Anders tjente 112.600 euro og holder nu en fortjent vinterferie i Spanien. Han har ikke taget stilling til, hvor mange turneringer han vil spille i 2017, men to turneringer ligger temmelig fast; Made in Denmark i Himmerland og Portugal Marsters.

Jubilæumsmatch på Los Naranjos

Det var en særlig dag for Club de golf Dinamarca og Nordea, da der blev
spillet månedsmatch på Los Naranjos. Det var 25. gang, Nordea var sponsor
og det var 25. gang, Jesper Hertz stod i spidsen for afholdelsen af matchen.
Som altid var præmierne fantastiske og Jesper var sikker på at match nr. 26 bliver afholdt i 2017. Starten på matchen blev besværliggjort for matchledelsen Jens og Claus, da klubbens restaurant meddelte at de ikke kunne levere mad efter matchen pga. kontraktproblemer. Det løste de fantastisk sammen med Jesper Hertz. De valgte nemlig den kendte og meget velrenommerede restaurant Gamonal få kilometer fra golfbanen. Spillerne fik en fantastisk 4-retters menu med rigelig vin.
Alle fik en velkomstdrink på den dejlige terrasse i solskin.
Vejret på Los Naranjos var fantastisk. Banen var som helhed OK med gode fairways men Greens var ikke i orden, og flere var ramt af sygdom. Betingelserne for gode scorer var til stede og de blev fantastiske.
Der var 4 præmier i 4 rækker.
Nr. 4 i rækkerne blev Kim von Müller, Jens Rasmussen, Janne Falkenberg og Henriette Dideriksen. Nr. 3 i rækkerne blev Ib Brøndum, Ole Abildhauge, Kenneth Bæk og Henning Bahnsen. Nr. 2 i rækkerne blev Michael Dreisler, Benny Tomhav, Henning Clemmensen og Jesper Laursen. Nr.1 i rækkerne blev Frank Christensen, Flemming Stoltze, Else Rasmussen og Per Svendsen.
Årets golfer 2016 blev en meget tæt match. Det er de fire bedste scorer i de otte matcher, der blev afholdt. Hos damerne blev det Yvonne Post med 133 point og hos herrerne blev det Bjarne Dideriksen med 131 point. Udfordringerne har sjældent været større, men matchledere Jens og Claus klarede alt til UG. Formanden ønskede alle en god jul og på gensyn i 2017.

Hole in one i skraldespand

Vikingos Golf satte rekord med 44 spillere, da klubben afholdt Klubmesterskab på Torrequebrada Golf med Nordea v/ Jesper Hertz som sponsor. Vejret var fantastisk med sol og ingen vind, dertil en virkelig skøn golfbane, som ligger i et naturskønt område med 18 meget forskellige huller. Banen har været lukket i 5 uger i efteråret pga. saltvand i vandingsanlægget, som ødelagde mange greens. Disse er nu genetableret med nyt græs. To ting trækker dog fra i topkarakteren. 1: Der var for meget grus i græsset, som gjorde greens langsomme. 2: Rigtig mange bunkers var uden grus pga. drænarbejde. Når greens får lidt mere tid og bunkers bliver færdiggjorte, så står Torrequebrada som en klar mesterskabsbane.
Selvom vikingerne spillede slagspil, var der som altid indlagt en Stableford holdturnering og denne gang talte de tre bedste scorer på Par 3 huller, to bedste på Par 4 huller og den bedste score på Par 5 huller. Vinderholdet scorede 87 pts. og bestod af: Tonny Gjeldsted, Jesper Hertz, Per Svendsen og Erik Kronborg Leth. Præmierne i holdkonkurrencen var sponseret af Simzar Estates v. Tom Sørensen.
Tættest flaget sponseret af Nordea Hul 3: Søren Johansen – Hul 9: Peter Mølvang – Hul 13: Lars Damgaard.
Matchens sponsor, Jesper Hertz, stod for en meget pudsig episode, som fremkaldte megen morskab, da han lavede hole-in-one på hul 13. Desværre var det i en skraldespand med et lille hul ved Teestedet på hul 14. Ufatteligt det lod sig gøre – flot og perfekt slag.
Længste Drive sponseret af Nordea på Hul 12: Lars Damgaard.
Udover præmier til Klubmester og Runner-up var Nordea sponsor for de 3 bedste netto scorer i slagspil (Bruttoscore – Hcp.) og her blev vinderne Nr. 1: Per Svendsen 70,2 netto Nr. 2: Stig Wiberg 74,7 netto Nr. 3: Lars Ole Bell 76,0 netto
Runner-up: Jesper Wiberg med 84 slag (brutto) fik en flot vinpræmie sponseret af Nordea.

Klubmester 2016

Lars Damgaard vandt med 81 slag (brutto) fik en mesterskabspokal og stor vinpræmie sponseret af Nordea.
Lars Damgaard fik overrakt den traditionelle mesterskabsjakke af sidste års klubmester Stig Wiberg.
Efter matchen mødtes de 44 spillere, anført af Klubmester Lars Damgaard i den fine grønne jakke på Happy Days til stort flot Julebord med alt, hvad dertil hører røget ål, sild, laks, tartar osv. Sponsor Jesper Hertz gav den første omgang og så gik snakken meget livligt. Tak til Lisbeth fra Happy Days for en virkelig god betjening og organisation, så ingen manglede noget.
Vikingos siger tak til Nordea v/Jesper Hertz for flotte præmier, en meget vellykket dag/aften og deres støtte til Vikingos Golf. Vi håber, vikingerne giver Nordea noget igen.
Hermed er året slut i Vikingos Golf, men planlægningen for 2017 er stort set færdig og du kan se den på www.vikingosgolf.dk
Tak for i år og på gensyn i 2017
PS! Husk sidste tilmelding til Brdr. Olsen koncert 17. marts 2017 er tirsdag den 22. november, herefter er der lukket – vi har reserveret de bedste pladser og du sparer € 10,- pr. billet.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.