Det danske magasin i Spanien
5,6 procent mere til Junta de Andalucía

5,6 procent mere til Junta de Andalucía

WEB Junta---nyt-budget
Både budgetter og investeringer er faldet konstant siden 2009. Nu stiger begge dele på ny.
 
For første gang siden 2009 stiger det offentlige budget hos Junta de Andalucía. 31.285 millioner euro har Junta’en at gøre godt med i 2016. Det er 1.660 millioner mere end i år, hvilket svarer til en budgetstigning på 5,6 procent. De øgede indtægter fra skat og afgifter kombineret med faldende udgifter til bl.a. understøttelse gør, at Junta’en nu kan øge budgettet og dermed de offentlige investeringer. Junta de Andalucías ansvarlige for Skat og Offentlig Administration, María Jesús Montero, fortæller, at Junta’ens investeringer for næste år vil stige med 9,5 procent, og målsætningen er at skabe 190.000 nye arbejdspladser i Andalusien inden næste regionalvalg i 2019. De nye budgetter blev vedtaget i det andalusiske parlament med støtte fra partiet Ciudadanos.
 
 
Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.