Det danske magasin i Spanien
Shoptalk-Casa-Danesa-LD-september-2014 
Den 1. september skydes den nye sæson i gang med ny kok, ny menu og mange spændende arrangementer. Fra venstre mod højre: Linette Holmstoel, Svend Andersen, Eydun Dam, Thomas Schou og Allan Frank.

 
Casa Danesa indleder efterårssæsonen med ny kok og ny menu
Den populære danske restaurant Casa Danesa i den danske klub på Mijas-vejen indleder efterårssæsonen med en masse nyheder og underholdende arrangementer. Men den største nyhed er Casa Danesas nye kok Eydun Dam, der er fra Færøerne, men har boet en stor del af sit liv og er uddannet kok i Danmark. Trods sine kun 34 år har Eydun mange spændende oplevelser med sig fra verdenshavene, hvor han har arbejdet som kok på krydstogtskibe.
I forbindelse med Eyduns farverige baggrund bliver menukortet ændret, og mange nye, spændende retter bliver tilføjet. De populære danske retter vil man selvfølgelig stadig kunne få.
Samtidig tilbyder Casa Danesa nu mad ud af huset ikke kun til festlige arrangementer men også til hverdag, hvor man kan tage retten med hjem og opvarme den i mikroovnen. Ifølge Thomas Schou er det er meget efterspurgt mulighed, som nu ser dagens lys. Man vil kunne vælge mellem fem-seks forskellige retter. Også på delikatessefronten er der nyheder, for Casa Danesa nu har hele 95 danske produkter, alle til rigtig gode priser.
Filmaftenerne, som var en stor succes før sommeren, optages igen nu i efteråret. Programmet for de film, der vises, kan ses på Casa Danesas hjemmeside www.casadanesa.dk.
Thomas Schou og resten af teamet ønsker desuden at takke restaurantens tidligere kok, Kim Jensen, for fem dejlige år og ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer.
 
 
st-jensenbeds
 

Ny teknologi fra skandinaviske Jensen Beds

Med Exact, Jensens nyeste justeringssystem, kan du vælge den madraskomfort, der passer præcis til dig. Nye teknologiske forbedringer gør, at sengene nu kan tilpasses nøjagtig dine ønsker og personlige behov i forhold til madrassens hård- eller blødhed.
Madraskomfort er en ting, som mange er meget bevidste om. Og med Jensens nye Exact-system er de nuværende komfortmuligheder blevet udvidet betydeligt. Med ét enkelt ‘klik’ kan du vælge mellem en blødere eller hårdere madras – og fleksibiliteten inden for komforten sikre dig den perfekte nattesøvn.
Exact-justeringen er udviklet til den aktive forbruger, der ønsker den optimale søvnoplevelse. Den nye teknologi muliggør nemlig, at du kan tilpasser sengen efter din fysik og daglige følelse i kroppen, og justeringsmekanismen tilbyder alle, som er villige til at investere lidt ekstra, muligheden for at finde deres individuelle og mest ideelle søvnkomfort.
Jensens har en tradition for at være en frontløber i forbindelse med nye og forbedrede løsninger og er blandt de førende sengespecialister på markedet. Deres mål er at forbedre folks søvnkvalitet ved at udfordre de allerede eksisterende løsninger gennem ny teknologi og en kreativ tilgang.
Jensen Store, Nueva Andalucía, Marbella 952 90 88 55 / 662 905 945
 stefan@jensenstore.no – www.jensenstore.com.
 
 
ADVOKATKONTORET-la-foto 
Javier García León, i midten, spiller selv med på holdet.
 
Advokatkontoret støtter sporten
Det dansk/spanske firma Advokatkontoret er blevet sponsor for et dansk/spansk basketball hold, som spiller i Costa del Sol’s regionale liga. “Sport samler folk på tværs af nationaliteter, så derfor gør vi vores for at støtte sporten,” siger advokat Javier García León, som selv er sportsinteresseret og spiller basketball.
Truppen består af ni-ti spillere, hvoraf de fire er danskere. Holdet træner og spiller sine hjemmekampe i Mijas, og når den nye sæson begynder efter sommerpausen, bliver det igen i år med “advokatkontoret.es” på trøjerne.
Advokatkontoret ligger i Fuengirola, og her møder man, udover Javier García León, de to danske advokatsekretærer Maria Stagholt Rose og Katrine Johnsen. Gennem åbenhed og nærhed sikrer Advokatkontoret, at du som klient, forstår og føler dig tryg ved din sags forløb. Firmaet beskæftiger sig med alt fra ejendomshandler til testamenter, arvesager, stiftelse af selskaber og civil- og strafferet.
www.advokatkontoret.es
Telefon: 951 23 90 05
Avda. Clemente Díaz Ruiz 6, lokale 10, Fuengirola
 
 
Inrefman-til-louise
 
 
Din trofaste håndværker
Han er spansk, uddannet i England og arbejder primært med skandinaver. Carlos Pachar hører sandsynligvis til blandt kystens mest internationale håndværkere. Han begyndte i det små, men har i dag otte medarbejdere i sit team. “Det er fagfolk, der hver mestrer sit fag. Vi har bl.a. elektriker, tømrer, snedker, VVS-mand, arkitekt og en specialist i fliser. Den vej rundt løser vi alle opgaver. Og gør det ordenligt,” lover Carlos Pachar, der ligger stor vægt på begrebet service: “Vi forlader først kundens hjem, når vores arbejde er 100% færdigt og i orden. Vi giver garanti på vores arbejde og har en 24-timers telefonservice, hvor man altid kan få fat på os,” garanterer den internationale håndværker. Hans team klarer store som små opgaver på strækningen fra Benalmádena til Sotogrande, hvor skandinaverne klart er hans største kundegruppe. “Jeg har altid arbejdet meget med skandinaver, som jeg tror, har anbefalet mig til hinanden. Det var sådan, jeg kom igennem de svære kriseår,” fortæller Carlos Pachar, som taler om krisen i datid. Han mærker nemlig i allerhøjeste grad, hvordan skandinaverne atter køber bolig på Costa del Sol for fuld styrke.
Kontakt Inrefman v/ Carlos Pachar.
24-timers telefonservice 617 224 528
www.inrefman.com
 
 
IMG 2309
Klar til kamp
 
En dag væk fra papirdyngerne og de magelige kontorstole for at samles om dysterne i den store turnering Danish Open.
 
Af Morten Møller
 
Ærmerne er rullet op, de elegante shorts fundet frem og holdopstillingerne ved at være klar.
Efter en sæsons pause genoptager Club Danés og La Peña de Dinamarca den populære firma- og familiedag med underholdende og intense dyster på banen og heppekor på lægterne. Lørdag den 11. oktober afvikles turneringen på tennisbanerne ved Club Danés. I år døbt Danish Open, da den er åben for hold af enhver nationalitet.
Det er samme dag, som det danske fodboldlandshold spiller en vanskelig EM-kvalifikationskamp i Tirana mod Albanien. Den viser arrangørerne om aftenen på storskærm i patioen i restaurant Casa Danesa efter præmieoverrækkelsen ved festmiddagen, hvor alle er velkomne.
Et arrangement, der for Club Danés og La Peña de Dinamarca tog sin begyndelse i sommermånederne, hvor et imponerende sponsor-team på over 20 firmaer sagde ja til at bakke op omkring løjerne.
“Vi er alle dybt taknemmelige”, siger formanden for Club Danés, Bent Flindt. “Uden en sådan støtte kunne vi ikke gå i gang med at stable en så stor turnering på benene. Der bliver tale om kampe for firemandshold, der kan have to udskiftningsspillere. De enkelte kampe bliver som sædvanlig af ni minutters varighed og vi deler de tilmeldte hold op i fire rækker:
En La Liga for spillere under 50 år.
En sekunda for spillere over 50 år.
En ren kvinderække.
Og en for mixed hold (kvinder og mænd).
 
De bedste i hver række dyster videre i knald-eller-fald-opgør.
Man kan stille rene firma-hold, branche-mandskaber, kortklubber etc. (hvem, der nu kan finde sammen udi boldens ” kunst”).
Opvarmning kl. 09.00 på stævnedagen.
 
Deltagergebyret er 100 euro pr. hold.
20 euro pr. person for festmiddagen (inkl. velkomst-cava).
 
“Vi glæder os til at tage imod de mange tilmeldinger”, siger Bent Flindt. De skal foretages til sekretariatet i La Peña de Dinamarca ved kasserer Uffe Madsen
kasserer@malaga-support.dk – tlf.952 568 343 – mobil 649 814 842
Herfra udsendes info om deltager-betalingen.
Af hensyn til planlægningen af det store arrangement bliver sidste frist onsdag den 1. oktober.
Interesserede, som blot kommer til Casa Danesa for middagen og EM-kampen på storskærm tilmelder sig og forudbetaler direkte hos restauratør Thomas Schou, restaurant Casa Danesa, tlf. 952 47 51 51 restaurant@casadanesa.dk
 
Turneringsadresse:
Urb. Haza de Algerrobo, Ctra. Mijas km. 2.2.
(vejen mellem Fuengirola og Mijas Pueblo i den nedre ende)
 
Olympisk islæt

Præmieoverrækkelserne efter kraftanstrengelserne på banen forestås af en kendt person i såvel dansk som international idræt. Den tidligere formand for Dansk Idrætsforbund og ex-medlem af IOC, Den Internationale Olympiske Komite, Kai Holm, møder frem for at forestå det ærefulde job.
Han er i dag præsident for verdenslegene for veteraner, World Master Games.
Som dommere er udpeget den tidligere danske landsholdsspiller Henning Munk Jensen, Poul Andersen, som i sine yngre dage gjorde sig som dommer i det jyske – nåede Danmarksserien – samt den tidligere AaB-leder John Jørgensen, populært kaldet “den sorte runde kugle”.
Stævnespeaker bliver formanden for La Peña de Dinamarca, journalist Morten Møller.
 
 
Foto-Shoptalk-kombardu-LD-Sept-2014
 

Du er velkommen hos KomBarDu

“Vores ønske er at åbne et rigtigt lækkert sted, som ikke er for fint.” Ordene kommer fra Mathis Bentzen og Søren Kähler, som netop har slået dørene op til deres nye bar og café i Fuengirola; KomBarDu. Nye, lækre lokaler, et enkelt – men godt – menukort, og en hyggelig gårdhave med barbecue. De to ejere har vidt forskellige indgangsvinkler til branchen. Mathis Bentzen har tidligere drevet et telemarketingfirma og er helt ny i faget. Søren Kähler drev tidligere en lille østrigsk restaurant i havnen i Fuengirola sammen med en ven. Inden da havde han hele verden som sin arbejdsplads, idet han som kendt DJ konstant var på farten og optrådte i alverdens lande. “En vigtig del af min barndom tilbragte jeg på Costa del Sol, og jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg en dag skulle tilbage hertil,” fortæller Søren Kähler, som byder alle velkommen på KomBarDu.
KomBarDu
C/ Colon nr. 5A, Fuengirola
(Overfor restaurant Dracula)
Tlf. 671 911 692
Af La Danesa, Norrbom Marketing

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.