Det danske magasin i Spanien
Shoptalk juli 2014
IMG 7490
 
Nyd sommeren med energibesparende aircondition

Sommeren er endnu en gang kommet, og det kan ofte være en varm oplevelse at opholde sig indenfor, specielt om natten når man skal sove. Mange fravælger en aircondition på grund af de høje elpriser samt støj fra anlægget og går derfor glip af en god nattesøvn. Dog findes der i dag airconditionanlæg, der er så energibesparende, at man ikke behøver at være nervøs for den næste elregning. I de fleste tilfælde skyldes det store energiforbrug, at der er tale om gamle og meget larmende airconditionapparater – eller nye anlæg med gammel teknologi.
Men det er der en løsning på. Den danske virksomhed Dancon tilbyder at udskifte det gamle airconditionanlæg med et nyt fra Toshiba, der både er energibesparende og lydsvagt, faktisk helt ned til 20 dB på det indendørs anlæg. Den nye teknik i Toshibas airconditionanlæg går hånd i hånd med nutidens fokus på lavt energiforbrug og lave eller ingen støjgener, og anvender helt op til 50 procent mindre energi end et traditionelt anlæg. Samtidig er det også muligt at have op til fem anlæg kørende på samme system.
Dancon har også varmepumper til gulvvarme og swimmingpools.
Dancon drives af danske Bent Henningsen, der startede virksomheden op i 1990. Dancon er kendt for at være et stabilt, effektivt og troværdigt firma, der altid yder et godt kvalitetsarbejde og en høj service, og netop derfor har firmaet nu eksisteret i næsten 25 år.
Dancon dækker hele kysten fra Almería til Gibraltar. Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud kan Dancon kontaktes på 952 46 54 55 eller 608 65 87 53.
Se også www.dancon.es.
 
 
Scannet-forside-On-Foot
 

“Fod på Andalusien” nu på engelsk

Else Byskovs vandrebog “Fod på Andalusien – 40 udflugter med indlagt vandring i den sydspanske natur” har været lidt af en bestseller, og nu er bogen udkommet på engelsk med titlen: “On Foot in Andalucía – 40 Hiking Excursions in Southern Spain.
Den engelske udgave indeholder nøjagtigt de samme udflugter som den danske, men der er tilføjet kort, visse udflugter er reviderede og udvidede, og der er flere fotos.
Bogen er udkommet hos Amazon og kan købes i alle Amazon afdelinger. f.eks. på: www.amazon.es
Desuden kan den købes hos Vitamina i Centro Idea og på tandlægeklinikken Dentadanés i Maro (Nerja), hvor den danske version også kan købes.
 
 
image0019
 

Alt til en hyggelig sommerdag hjemme eller ude

Aquapool Spas, forhandler af spabade fra HotSpring, har de sidste fem år solgt Fatboy’s flotte og farverige hængekøjer og sækkestole – og sortimentet er netop nu udvidet med hele Fatboy’s lampekollektion. Lamperne The Edisons er LED-lamper til haven i tre forskellige størrelser. Den store lampe er hele 90 cm høj og giver et flot og godt lys på terrassen på de spanske sommeraftener. De mindste lamper er opladelige og kan således bruges overalt i haven uden ledning.
Fatboy har mange sjove produkter i deres sortiment. Aquapool Spas har bl.a. fået Fatboys nye Picnic-tæppe ind: Picnic Lounge, som er et stort flot persisk inspireret picnic-tæppe i en taske med teltpløkker og et hul i midten til parasollen. Den perfekte løsning til en tur på stranden.
Alle de nye produkter kan ses i Aquapool Spas showroom i San Pedro de Alcántara, hvor man også kan opleve det store udvalg af HotSpring spabade. Nye modeller fra HotSpring er på vej til Aquapool Spas, og derfor sælges alle showroom-modellerne og lagervarer nu med 20 procent rabat. Dog er der ikke mange af de lækre spabade tilbage, så man skal være hurtigt ude, hvis man vil gøre et røverkøb.
Se de nye produkter i Aquapool Spas showroom i San Pedro de Alcántara.
Se også www.aquapool.es eller ring på 952 927 811.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.