Det danske magasin i Spanien
Shoptalk februar 2014
Peter Guthkjer foto februar 2014 til BJ Shoptalk
 
Der sadles om hos BJ Auto
Trods tre oversvømmelser og økonomisk krise, der har kostet både tid og penge, har BJ Auto formået at eksistere i 13 år på Solkysten. “Det har været hårdt, men vi ved, at vores service er blevet værdsat af vore trofaste kunder, og derfor har vi overlevet så længe,” siger Bjarne Damgaard-Larsen, der startede firmaet i 2000. Nu er tiden så inde til at søge nye udfordringer. BJ Auto kører dog fortsat videre med Peter Guthkjer, der blev ansat i 2005, som indehaver, med samme adresse og telefonnummer.
Bjarne Damgaard-Larsen trækker sig tilbage for at skabe et nyt arbejdsliv med mindre stress og nye udfordringer. “Jeg er utrolig taknemmelig for alle de gode og spændende oplevelser, jeg har haft med BJ Auto. Jeg er stolt over, at jeg har kunnet overleve i denne branche efter en start, hvor jeg knap havde salt til et æg, og over at jeg i dag kan overdrage en sund forretning til Peter,” siger han.
Bjarne Damgaard-Larsen vil dog stadig være at finde på værkstedet en gang imellem eller efter aftale. Ellers skal han bruge sin nye frihed til at slappe lidt mere af og blandt andet hjælpe folk med at finde den perfekte bil og assistere med lidt af hvert.
Fredag den 28. februar kl. 13 til 16 på værkstedet vil der være fadøl og danske hotdogs til alle vores kunder, venner og bekendte.
Bjarne Damgaard-Larsen gerne vil benytte lejligheden til at takke alle, han har mødt gennem årerne på værkstedet, hvor en del af dem også er blevet gode venner og bekendte, og Peter Guthkjer vil samtidig benytte lejligheden til at byde velkommen til nuværende samt nye kunder. Bjarne Damgaard-Larsen kan fremover kontaktes på: 605 352 700.
Peter Guthkjer og BJ Auto kan kontaktes på tlf.: 639 580 372.
 
 
TROPIRED DSC03610
 
Tropired Wifi Solutions tilbyder stabilt internet og nordeuropæiske tv-kanaler
Teknologien udvikler sig med fantomfart, og behovet for et hurtigt og stabilt internet bliver et stadig større must i hverdagen. Derfor tilbyder det danskejede firma Tropired Wifi Solutions med beliggenhed i Almuñécar et stabilt internet med en høj hastighed samt muligheden for at se alle nordeuropæiske tv-kanaler og altid med et knivskarpt billede.
Samtidig er priserne fornuftige. Der er ikke tale om komplicerede betingelser eller priser, som man kan se hos andre internetudbydere. Første gang kunden sætter sig i kontakt med Tropired Wifi Solutions, følger en detaljeret gennemgang af pris, betingelser og tekniske detaljer. Alle kort bliver lagt på bordet, så kunderne ved nøjagtigt, hvad de skriver under på.
Tropired Wifi Solutions dækker området Salobreña, Almuñécar og La Herradura, og det gælder ikke kun produkterne, men også den efterfølgende service og tekniske support, hvis der skulle opstå problemer med internettet eller computeren. Tropired Wifi Solutions går højt op i service, og de betjener derfor ikke kun kunderne over telefonen, nej der kommer en tekniker hjem til kunden, hvis der skulle være problemer med internettet eller andet, som er købt gennem Tropired Wifi Solutions.
Udover internet og nordeuropæiske tv-kanaler tilbyder Tropired Wifi Solutions også IP-telefoni, så man kan ringe til fastnet og mobiler til en meget fornuftig pris.
Vil du læse mere om Tropired Wifi Solutions, så se www.tropired.com eller ring på +34 695 098 741 eller +34 686 113 291.
 
 
 
4
 
Gode priser på kvalitetsimplantater og -kroner
Hos Clínica Dental Sueca i Los Boliches, Fuengirola, tilbydes gode, prisfavorable løsninger uden, at der gås på kompromis med kvaliteten.
Svenske Dr. Gogo Celik, der overtog klinikken i 2012, er for nylig blevet ambassadør i Spanien for en af verdens største producenter af implantater. MIS Implants hedder virksomheden, der tilbyder den nyeste teknologi og bedste løsninger indenfor implantologi. Dr. Gogo Celik har stor erfaring med implantater og har arbejdet med det i mange år. Som ambassadør for MIS Implants kan Dr. Gogo Celik tilbyde implantater til en lavere pris end normalt uden at det har indflydelse på kvaliteten. Samtidig er det hans job at give kliniske data tilbage til MIS Implants. Så i virkeligheden er der tale om en form for samarbejde, hvor patienterne tilbydes den bedste løsning til en favorabel pris. “Selvom vi nu kan tilbyde implantater til en lavere pris end normalt, så er der intet i vejen med kvaliteten, forsikrer Dr. Gogo Celik.
Clínica Dental Sueca har også indgået et samarbejde med et tandlægelaboratorie og kan dermed tilbyde bedre og billigere kroner. Heller ikke her er der gået på kompromis med kvaliteten.
Endvidere er Clínica Dental Sueca specialister i tandregulering. Her er ikke tale om de traditionelle “togskinner”, men derimod æstetiske løsninger, der retter tænderne på seks til 12 uger. Produktet tilbyder gennemsigtig tandregulering, så ingen kan se, at man er ved at få rettet sine tænder.
For tidsbestilling ring Clínica Dental Sueca på +34 952 583 595. Akuttelefon 24/7: +34 653 831 722.
Besøg også http://clinica-dental-sueca.com/home.html.
 
 
 
Sanne 1
 
Sanne Salomonsen kommer til Costa del Sol
Danmarks ukronede rockmama gæster Costa del Sol for at give en unik koncert på Castillo Sohail i Fuengirola. Det sker lørdag den 17. maj.
Sanne Salomonsen og band tager til februar hul på sin nye, omfattende Danmarksturné som får navnet “Hjem”. Turnéen sætter nemlig fokus på Sannes største hits igennem snart fire årtier og alle koncerter bliver arrangeret i intime omgivelser med tæt kontakt til publikum. Mange af Sanne Salomonsens mest populære sange har hun ikke sunget live i mere end 10 år, så publikum er garanteret en unik oplevelse med alt det bedst fra den populære sangerinder og hendes band.
Sanne Salomonsens forårsturné afsluttes under spanske himmelstrøg i bedst tænkelige rammer; på middelalderborgen Castillo Sohail i Fuengirola, lørdag den 17. maj kl. 20.30. Det er første gang nogensinde Sanne Salomonsen optræder i Sydspanien og både artisten og hendes trofaste band ser frem til den store begivenhed.
Efter koncerten bliver der stort After-Party og der bliver to store barer i hver sin ende af borgen for at undgå de lange køer, som desværre opstod til koncerten med Thomas Helmig sidste år.
Billetsalget starter mandag den 10. februar i de vanlige butikker langs Costa del Sol. Billetter kan også bestilles via mail henrik@eventhuset.es Prisen bliver 50 euro og billetten bliver en kombineret stå/siddeplads.
Mere info: www.eventhuset.es / telefon 670 63 57 86
 
 
 
Mireille Henriks Bars LD februar 2014
 
BARS – Nøglen til indre velvære
Stress, jag, hverdagens og fortidens negative oplevelser og påduttede normer har alle en stor indflydelse på, hvordan dit humør, din handlekraft, din vilje og din dag er.
Vi løber mange gange forhindringsløb med vores fortid, har restriktioner for, hvad vi må og ikke må og normer, der måske ikke er vores egne og ikke er i tråd med den måde, vi lever på i 2014.
Forestil dig en hverdag, hvor du ikke hele tiden skal bruge energi og kræfter på at hoppe højt over forhindringerne. Tænk på hvor nemme tingene så ville være?
BARS-metoden kan ændre på det. I korte træk bygger BARS-metoden på, at der er 32 essentielle punkter i hovedet, som skal aktiveres for at frigøre energi, fjerne tanker, løsne blokeringer, fjerne forhindringer og meget andet, kort sagt: BARS defragmenterer din hjerne og afslapper din krop.
Det er et spørgsmål om indre velvære, om at være i balance med sig selv, føle sig godt tilpas og få energi. BARS er med til at stimulere din indre glød, BARS er en del af Access Consciousness og blev lanceret af den amerikanske Gary Douglas for mere end 20 år siden. På Costa del Sol er det Mireille Hendriks, der er ekspert i BARS-metoden, og ved at investere i en konsultation kan du forbedre dit liv og dit velvære. En konsultation varer cirka 60-75 minutter, og koster 50 euro. Senere i 2014 vil Mireille Hendriks også arrangere kurser med henblik på, at du selv kan lære metoden at kende m.m.
Kontakt Mireille Hendriks på 687 509 069, eller læs mere på www.accessandalucia.es
https://www.facebook.com/accessandalucia
 
 
 
5
 
Dansktalende spansk advokat hos De Cotta Law
De Cotta McKenna & Santafé (De Cotta Law) er et veletableret advokatfirma på kysten med over 25 års erfaring og kontorer i Mijas, Nerja og Coín samt på Tenerife. Firmaet har et internationalt team af advokater og på kontoret i Nerja hjælper den dansktalende, spanskuddannede advokat Thomas Gant danskere bosiddende i området.
Thomas Gant har en dansk far og en spansk mor. Han har gået i skole i begge lande, fordi familien altid har pendlet meget mellem Danmark og Spanien. Men da Thomas blev ældre, besluttede han at slå sig permanent ned i Spanien. Her færdiggjorde han jurauddannelsen på Málagas Universitet, samtidig med at han gjorde karriere som fodboldspiller.
Selvom han senere valgte advokatkarrieren, har han spillet for en række fodboldklubber i Spanien som professionel, og han spiller stadig på Nerjas amatørhold. Privat bor han i Cómpeta og er gift med Rocío López, som er født og opvokset i byen.
Thomas Gant har arbejdet på kontoret i Nerja i flere år og er specialiseret indenfor køb og salg af boliger. Han tager sig af hele købsprocessen lige fra ansøgning om NIE-nummer til en grundig undersøgelse af forholdene omkring boligen, udarbejdelse af kontrakt, underskrivelse af skøde, tinglysning, el og vand samt betaling af skatter.
De Cotta McKenna & Santafé kan også hjælpe med rådgivning om arv og testamenter, samt give almindelig juridisk bistand i henhold til den spanske lovgivning.
Kontakt Thomas Gant på +34 952 527 014 eller e-mail: thomasgant@decottalaw.net. Læs mere om De Cotta Law på www.decottalaw.com
 
 
 
annis vitalshop carrefour
 
Anni’s Vitalshop åbner ny butik i Carrefour
Indehaveren af Anni’s Vitalshop, Anni Dahms, har glædet sig længe til at åbne sin nye butik i det gamle Euromarket, der nu er blevet til Carrefour. Selvom der allerede er to butikker i Fuengirola og Mijas-området har den nye butik en stor fordel.
“De andre butikker har lidt vanskelige parkeringsmuligheder, men ved Carrefour er der masser af plads til vores kunder,” siger Anni Dahms, der på den måde også vil forsøge at trække folk udenfor byen til.
“På grund af de bedre muligheder for parkering kan kunder fra landområderne roligt komme til vores butik uden at skulle kæmpe for at finde en parkeringsplads. Da vi ligger i Carrefour, vil der også være et internationalt klientel, som vi med glæde vil byde velkommen,” siger Anni Dahms, hvis ansatte taler tre-fire forskellige sprog for at imødekomme det internationale kundeunderlag.
“Vi gør en stor indsats for at vejlede vores kunder i at vælge de rigtige kosttilskud og give dem en god betjening. Når jeg driver forretning, er det vigtigt, at det gøres med kærlighed,” siger Anni Dahms, der håber, at den nye butik kan vokse sig stor og stærk og blive en kendt del af Anni’s Vitalshop.
Den nye butik er åben fra 10-22 mandag til lørdag og kan besøges i Carrefour (det gamle Euromarket) Mijas Costa.
Læs mere på www.annivitalshop.com.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.