Det danske magasin i Spanien
Overraskende vinder af Open de Andalucía

Overraskende vinder af Open de Andalucía

Franskmanden Julien Quesne vandt sin første sejr på Europatouren på Aloha Golf, som var vært for Open de Andalucía, der blev afholdt fra den 15.-18. marts.

Franskmanden gik på sidstedagen banerekord på 64 slag, hvilket er 8 under par. Den samlede score blev minus 17. På andenpladsen kom den italienske komet Manassero i minus 15 og på tredjepladsen Eduardo de la Riva i minus 14. Turneringens store sponsor spanske Miguel Angel Jiménez spillede godt og gik i minus 11.

Det var en dårlig turnering for de skandinaviske spillere, og turneringen var ramt af kedelige afbud bl.a. fra Lee Westwood og Paul Lawrie. Præmiesummen på 1 million euro er simpelthen for lille til at få topspillerne til turneringen. Organisation og service var ikke god. Man kunne ikke købe mad og drikkevarer på banen, som man plejer, og der var kun et sted ved par 3 banen, hvor der var forplejning. Det var dog positivt, at der var gratis adgang alle fire dage.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.