Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Sharon, Suzanne og Tonny

I Centro Nórdico finder du Sharon, Suzanne og Tonny, som hver især tilbyder kunderne en specialitet indenfor deres særlige område.
Suzanne, fra Suzanne’s Beauty Spot, åbnede egen skønhedssalon for snart 17 år siden, og kan den 11. maj fejre sit jubilæum i Centro Nórdico. Hun kommer oprindeligt fra London, og er uddannet kosmetolog og skønhedsekspert. I salonen, hvor der er tre behandlingsrum, tilbydes hårfjerning med laser, permanent makeup, massage og terapi med varme sten, og hver måned kan man bestille tid hos en læge med speciale i botoxbehandling. Altså et bredt udbud til dem, der lægger vægt på et flot udseende og som kan lide at forkæle sig selv.

Ebony, frisørsalonen i Centro Nórdico, der er genbo til Suzanne, har fået ny ejer. Sharon har taget over, og glæder sig til at servicere både eksisterende og nye kunder. Sharon tilbyder som noget særligt “La Braziliana”, der er en ny føntørringsteknik, der kan sætte skik på kruset hår.

Asian Sun er nabo til Ebony. Tonny er indehaver af restauranten Asian Sun, hvor han tilbereder de lækreste thailandske og kinesiske retter. Asian Sun har ligget i Centro Nórdico i syv år, og har også stor succes med mad ud-af-huset. På hverdage kan man nyde det specielle frokosttilbud, og restauranten er åben hver aften hele ugen. Så der er gode muligheder for at nyde thai- og kinamad, dag eller aften, før eller efter en behandling hos Suzanna eller et besøg hos Sharon. Alle tre steder kan du blive betjent på både engelsk og spansk. Centro Nórdico ligger på Mijas-vejen, og der er masser af parkeringspladser bag centret.

Kriserigtige priser
BoConcept sætter priserne ned med mellem 10-29% allerede fra denne måned.
Med henblik på at tilpasse sig den aktuelle økonomiske situation har BoConcept Danmark i samarbejde med franchisetagerne i Spanien arbejdet på at forbedre markedsvilkårene i det trængte spanske marked, og planen var, at konceptet skulle være redigeret på plads inden udgivelsen af det nye katalog til september.
Men forhandlingerne overhalede planen, så det er lykkedes at få effektueret nogle af de væsentligste omkostningsforbedringer med omgående virkning, og derfor var næste skridt nemt. Prisreduktionen skulle selvfølgelig allerede gælde fra maj måned.
Tunge omkostningsposter som f.eks. logistikken fra produktionsstederne i Danmark og Østeuropa frem til slutbrugeren i Spanien er blevet væsentligt forbedret. BoConcept Danmark overtog franchisemaster rollen i Spanien sidste år og fik dermed mulighed for at påvirke butikkernes konkurrenceevne i væsentlig grad.
Det var hovedsegmenterne i kædens mulighed for at foretage så drastiske prisreduktioner, som tilfældet er, samtidig med at både service- og kvalitetsniveauet bibeholdes på et meget højt stadie.
BoConcept er en dansk kæde af møbelbutikker, der tilbyder moderne design til forbrugere, der værdsætter god stil. Butikkerne er beliggende i større byer verden over, herunder Madrid, Barcelona, Paris, London, Tokyo, New York, Shanghai men også i Mijas. I øjeblikket har den danske kæde 20 butikker i Spanien, og er repræsenteret i 50 lande med 407 butikker.
For mere information, kontakt Jan Petersen, BoConcept Mijas jp@boconcept.es, www.boconcept.es

 


Maria Suhr-Jessen er chef for den nordiske afdeling. Med stor erfaring inden for økonomi, salg og marketing står hun klar med friske ideer til Scan Transports forretningsmodel.

Ny nordisk afdeling hos Scan Transport
Scan Transport er i vækst og har derfor åbnet en ny nordisk afdeling i Centro Idea. Afdelingen fokuserer på at servicere kunder fra de nordiske lande endnu bedre ved at tale kundernes sprog og give den ekstra service, som skandinaver forventer. Hver gang du opmagasinerer eller flytter med Scan Transport, om det er fra Spanien til Danmark, oversøisk eller bare lokalt, så går de til opgaven med samme høje standard og serviceniveau.
Scan Tranport sætter kvalitet, pålidelighed og miljø i højsædet. Det kan ses på de meget anerkendte internationale certificeringer UTS Worldwide Group og FIDI – FAIM, som firmaet har formået at opnå. Certificeringerne er kun mulige for virksomheder, der yder en stabil, ensartet høj service med specialuddannede folk. Scan Transport er i øvrigt det eneste flyttefirma i Andalusien, som har disse certificeringer. Dette er en af årsagerne til, at de har flere faste kunder bl.a. Jyske Bank, Danske Bank, forsvarets personeltjeneste og NATO.
Scan Transport skaber de bedste forudsætninger for en ukompliceret flytning til en fornuftig pris, hvor der ikke slækkes på kvaliteten.
Den 30. maj kl. 14 – 16 fejres den nye afdeling med en reception i Centro Idea. Alle er meget velkomne til at komme og hilse på både nye og gamle ansigter, og få en forfriskning.
Klik ind på Scan Transports hjemmeside og læs om de forskellige services – og bestil evt. en uforpligtende besigtigelse af flyttegods med efterfølgende tilbud på www.scantranport.com.

Bio Gel – neglelak som opbygger neglen
Negleforstærker og og flot manicurerede negle i ét lyder som en drøm, men med den nye Bio Gel behandling hos Angela i skønhedssalonen i Centro Idea, kan det blive virkelighed.
Har man svare og skøre negle har man først og fremmest behov for at få neglen bygget op og ikke nødvendigvis forlænget. Og det er præcis det man gør med Bio Gel, som adskiller sig væsentligt fra akryl- og porcelænsnegle, som slider hårdt på den naturlige negl nedenunder, og som resulterer i endnu tyndere negle og i nogle tilfælde også i neglesvamp.
Bio Gel fungerer som en slags tyk neglelak i geléform, og den tørrer hurtigt. Geléen slider ikke på neglen og der er ingen risiko for infektioner.
Behandlingen af alle ti fingernegle tager ca. en time, og består af filing, fjernelse af flossede neglebånd, underlak, to lag Bio Gel og til sidst en glansfuld overlak. Hvert lag lak tørres under en varmelampe, og resultatet er perfekt manicurerede negle, som holder i to til tre uger (i visse tilfælde endnu længere, afhængigt af hvor hurtigt neglene vokser). Til forskel fra akryl- og porcelænsnegle er der ingen påfyldning i takt med, at neglen vokser. I stedet fjernes Bio Gel-laget helt, og et nyt lægges på.
Bio Gel findes i et utal af flotte farver, og Angela har valt at lægge ud med en lys rosa, transperent samt fransk manicure.
Behandlingen koster 35 euros, og man kan få mere infor og bestille tid på tel. 952 46 40 56.

 

 

Skandinavisk byggeentreprenør med øje for spansk arkitektur
Skandinavisk Byggtjänst er et nyetableret skandinavisk byggefirma dog med mange års erfaring indenfor byggeri, design og arkitektur. Firmaet har sit hovedsæde i Sverige, hvor det allerede har mange kunder, men det primære fokus ligger på det sydspanske marked, hvor erfaring viser, at skandinaver mere og mere efterspørger kvalitetsbyggeri kendt fra Skandinavien, men som samtidig har den sydspanske, charmerende arkitektur. Frederick Zelmanovits, der er delejer af Skandinavisk Byggtjänst, er vokset op i Spanien, så han kender den andalusiske kultur, og ved, hvad skandinaverne vægter mest, når det handler om deres bolig. Sammen med sin partner Antonio Curylo, der har været i byggebranchen i mere end 30 år, kan Skandinavisk Byggtjänst tilbyde en professionel kundebehandling, der tager højde for alle aspekter af byggeriet. Endvidere stiller Skandinavisk Byggtjänst altid en tidsgaranti, så kunden er garanteret, at arbejdet er færdigt til den aftalte tid. lovet. Også efter færdiggørelse af byggeriet sørger Skandinavisk Byggtjänst for at følge grundigt op på det endelige projekt.
Skandinavisk Byggtjänst anvender både spanske og skandinaviske håndværkere. Nationalitet har ikke den store betydning, for det vigtigste er, at håndværkerne er dygtige og udfører et professionelt arbejde. Selvom firmaet har sit hovedsæde i Sverige, er der etableret et team af dygtige håndværkere og projektledere i Spanien, så kommunikation med kunden kan foregå uden problemer.
”Jeg har en stor forkærlighed for Sydspanien. Jeg er opvokset her og var den første årgang af elever på Den Svenska Skolan. Jeg er opdraget med en blanding af svensk og spansk kultur og respekterer den spanske arkitektur. Spanien har desuden mange flotte materialer, man ikke finder andre steder så som marmor, klinker, fliser, tegl og mursten, der giver spansk arkitektur og design et helt specielt særpræg”, fortæller Frederick.
For et uforpligtende tilbud ring +34 664 74 12 37 eller se hjemmesiden www.skandbygg.com

 

Skandinavisk gynækolog nu i Marbella
Den svenske gynækolog Rika Hammarström kan fra maj træffes to gange om måneden på High Care Clinic i Marbella.
Rika Hammarström specialiserer i alle former for kvindesygdomme, som for eksempel besvær i forbindelse med klimakterium, ligesom hun giver præventionsrådgivning, foretager graviditetstest og udfører mammografi, cancerscreening og gynækologisk kontrol. Derudover foretager hun intim skønhedskirurgi og operationer i forbindelse med inkontinens, som hun var én af de første til at specialisere sig i, efter metoden i 1994 blev udviklet i Uppsala.
Den megen erfaring, som har gjort hende til én af Sveriges mest efterspurgte gynækologer, har hun høstet i Sverige, men også i sit oprindelige hjemland, Indien.
”Jeg blev i 1980 uddannet obstetriker og gynækolog ved University of Nagpur i Indien. Kort tid efter flyttede jeg til Sverige, hvor jeg fik mig svenske titel. Senere har jeg arbejdet som senior konsulent på både offentlige og private hospitaler,” fortæller Rika, der udover Sverige også har praktiseret i Indien og Norge. Og nu er turen kommet til Spanien.
Rika Hammarström har sammen med sin mand opholdt sig meget på Costa del Sol i vinterhalvårene. Nu har parret besluttet sig for at gøre opholdene mere regelmæssige, og de har derfor købt bolig i Nueva Andalucía.
”Det er takket være en god ven her på kysten, at vi havnede her. Vi trivedes begge fra første øjeblik. Vi vidste, at her ville vi bo,” slutter Rika Hammarström, som fra maj kan træffes på Marbella High Care.
For spørgsmål og konsultation er man velkommen til at ringe til klinikken eller kontakte hende på info@marbellahighcare.com. Læs mere om hendes arbejde på www.marbellahighcare.com.

 

Lev sundt med andalusiske produkter
Det lyder som et slogan, men er faktisk navnet på et firma – Vive Sano con Producto Andaluz her på Costa del Sol. Og som navnet antyder, sælges lokalt fremstillede fødevarer og vin. Steen Poulsen fra Delicatessen i Centro Idea er netop begyndt at forhandle, i første omgang, firmaets olivenolier. Et økologisk produkt fra Córdoba.
Vive Sano con Producto Andaluz har som mål at markedsføre og repræsentere de bedste andalusiske fødevarefabrikanter, som læner sig op ad traditionsrige og naturlige produktionsmetoder for at skabe så autentiske produkter som muligt. Sundhed og høj kvalitet er nøgleordene, når der vælges vine, olier, eddiker, oste, kød, pickles etc. til præsentation på kystens internationale marked.
Olierne kan som nævnt købes hos Delicatessen i Centro Idea.

Læge Hanne Hansen – på ny adresse og på fuld tid
Praktiserende læge Hanne Hansens konsultation fik den 1. april ny adresse i Fuengirola. Her deler hun nu klinik med kirurg Bo Rosenkilde.
”Det giver god mening for os at dele lokaler, eftersom Bo i øjeblikket opholder sig tre uger om måneden i Danmark for at operere. Det betyder, at jeg også kan tilse hans patienter, når han er væk” fortæller Hanne, som glæder sig over at skulle samarbejde med en dansk kollega.
Derudover er hun nu i klinikken på fuld tid, mens hun tidligere delte sin dag med arbejde på Montebello, hvor hun gennem 12 år var tilknyttet som fast læge.
”Men nu vil jeg bruge al min tid på min konsultation og mine patienter,” understreger Hanne, der i 30 år har arbejdet som læge på Kysten, først i Torremolinos, senere i Mijas og nu i Fuengirola.
Angående beliggenheden ser hun både fordele og ulemper i forhold til sin tidligere adresse på Ctra. de Mijas.
”Der var det måske nemmere at parkere, men det er ikke længere så svært at finde en parkeringsplads i byen, specielt da her nu er flere parkeringskældre. Og så kan man jo nemt gå fra enten tog- eller busstation de få hundrede meter hen til Avenida Jesús Santos Rein 12, Edificio Marcello 2 D,” slutter Hanne Hansen.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa