Det danske magasin i Spanien
Opskrift fra Buddha Beach

Opskrift fra Buddha Beach

Diego Nicholas Figueredo Martinez er chefkok på Buddha Beach. Han står bag restaurantens spændende menu og giver her opskriften på en af Buddha Beachs mest populære retter.

Thailandsk Green Curry med kæmperejer
(Til 4 personer)
Til pastaen blandes:

korianderfrø, 50g 
frisk koriander, 30g 
grønne chili, 50g 
kommenpulver, 20g 
Kaffir limeblade, 5g 
gurkemeje, 20g 
citrongræs, 1 stk. 
hakket skalotteløg.
Tilbehør:
150g kæmperejer,
 220g blandede grøntsager: 
majs, 
vandkastanjer, peberfrugt,
 uubergin, 
squash samt
kokosmælk, 
fiskesauce, 
frisk basilikum.

Blend ingredienserne til de bliver til en pasta. Kog pastaen på lav varme i et par minutter, så smagsvarianterne kommer frem.
Tilsæt kokosmælk (ca. to til tre spsk. pasta til en liter kokosmælk).
Tilsæt rejserne og grøntsagerne, lad det koge op og derefter snurre i fire minutter. 
Tilsæt lidt salt, sukker og fiskesauce. Serveres med basmatiris og pyntes med frisk basilikum.

 

Jordbær Mojito
Del en limefrukt i fire. Læg dem i et glas sammen med et par skivede jordbær, to spsk. sukker, et par mynteblade – og bland det sammen. Tilføj to shot rom, knust is og sodavand.
Så er mojitoen klar til servering. Nyd den!

 

Chefkok med franske, thai- og fusionsretter som spesialitet
Kokken på Buddha Beach hedder Diego Nicholas Figueredo Martinez. Han kommer fra Uruguay, men har rejst over hele verden og været kok på adskillige Michelin-restauranter, blandt andet i New York og på Mallorca. Inspireret af mange generationers forkærlighed for gastronomi, kombineret med en opvækst i køkkenet er baggrunden for Diegos evner. Med det thailandske og franske køkken, samt ”fusion food” som specialitet, sætter Diego en ære i at sætte sit personlige præg på retterne og vælger gerne mange forskellige smags- og farvekombinationer.

Diego blev headhuntet til Buddha Beach for kun et par år siden, men er allerede meget populær og får god respons på sin menu, hvis retter altid er hjemmelavede. På den anerkendte webside www.tripadvisor.com rangerer restauranten som en af de beste i Marbella, bl.a. for sin mad, atmosfære og arrangementer.
Diego sørger også for, at menuen ændres fra sæson til sæson. Hver uge tilføjes en ny ret, og alt efter gæsternes respons vurderer Diego, om retten skal fast på menuen.
Oplev Diegos tryllerier ved besøg på Buddha Beach. Reserver eventuelt bord på tlf.: 952 81 38 82 eller info@buddhabeachbanus.com.

Buddha Beach Puerto Banus
Urb. Villa Marina
Nueva Andalucía,
Marbella
www.buddhabeachbanus.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.