Shoptalk juli 2010

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Jensen introducerer Tempsmart, en temperaturregulerende overmadras

Dårlig søvn skyldes ofte, at temperaturen i sengen enten er for lav eller for høj. Derfor har den norske sengefabrikant Jensen udviklet en temperaturregulerende overmadras, som er døbt Tempsmart.
"Små afvigelser i temperatur kan medføre, at man ligger uroligt og ofte drejer sig i løbet af natten. TempSmart er en helt ny overmadras med "termostatkontrol", som aktivt går ind og balancerer de temperaturudsving, der forårsager den urolige søvn," siger Stefan Loven fra Jensen Store i Nueva Andalucía.
Han forklarer endvidere, at den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigive overflødig kropsvarme efter behov.
"Mikrokapslerne skaber en buffer mod overophedning (eksempelvist ved svedeture) eller mod kulde og deraf følgende rystelser. Den holder temperaturen indenfor komfortzonen, således at omstændighederne for en god søvnkvalitet optimeres. TempSmart er derfor ideel for alle dem, der har problemer med at holde en jævn kropstemperatur hele natten," informerer Stefan Loven.
Overmadrassen har indlæg af naturlatex, og den indeholder fibre som forebygger udvikling af mug og støvmider, hvilket gør den ideel til allergikere.
For yderligere information om TempSmart kan man tjekke www.jensenstore.com eller kigge forbi Jensen Store i Polígono Nueva Campana 23, Nueva Andalucía.

Årets sensommerkoncerter

Verdenskendte Boney M og Bamses Venner, som er "verdenskendte" i Danmark, bliver sensommerens store koncertnavne på Costa del Sol.
Op i gennem 70´erne og 80´erne sang hele verden med på "Daddy Cool", "Brown Girl in the Ring", "Rivers of Babylon" og de utallige andre hits fra Boney M. 105 mio. albums og singler med den ørehængende musik er gennem årene røget over salgsdisken i alverdens pladeforretninger. Og Boney M sælger stadig godt. Gruppens popularitet er enorm og når Boney M – anført af den originale forsanger Liz Mitchell – tager på turné, spilles der for fulde huse. Boney M er netop nu draget ud på en omfattende verdensturné der varer året ud og gruppen ligger turen forbi Fuengirola lørdag den 25. september.
"Det er en ren tilfældighed, at de kommer her til byen. Takket været en god kontakt til Boney M´s danske landemanager fik jeg dem tilbudt. De skulle have optrådt i Tyskland, men fik et afbud, og den mulighed kunne jeg ikke sige nej til, da det populære koncertsted Castillo Sohail samtidig stod til rådighed samme dato", forklarer Henrik Andersen fra EventHuset. Det var Henrik, der for nylig stod bag koncerten med Smokie på Castillo Sohail i Fuengirola.
"Boney M´s nye show er anderledes og innovativt. Boney M består af hele 17 medlemmer, hvoraf de 12 er synlige på scenen. Det er et fantastisk show, de leverer, produceret af gode, gamle Frank Farian, som tilbage i midten af 70´erne stiftede gruppen", fortæller Henrik Andersen og fortsætter: "Boney M koncerten bliver én stor 70´er fest. Vi pynter borgen flot op og der bliver en lille præmie til de publikummer, der møder op udklædt i bedste 70´er stil.
Boney M bliver sandsynligvis det største internationale navn, der i år kommer til at optræde i Fuengirola og koncerten ventes at tiltrække flere nationaliteter. Billetsalget starter 1. juli i El Corte Inglés og lidt senere på måneden i de vanlige skandinaviske forretninger langs kysten. Billetter koster fra 30-40 euro for ståpladser, 50 euro for siddepladser og 70 euro for tribunepladser.

Endnu en danskeraften
14 dage senere indbyder EventHuset til en rigtig danskeraften lig de tre foregående år, hvor Thomas Helmig, Shu-Bi-Dua og Kim Larsen & Kjukken har givet koncert med stor succes. I år har vi været så heldige at få folkekære Bamses Venner på besøg, som netop er aktuel med ny CD.
"Vi kan vist alle synge med på "Tænker altid på dig", "I en lille båd der gynger", "Vimmersvej" og de mange andre ørehængere fra Bamse. Og han har lovet mig, at vi får dem allesammen. Men vi får også et par nye sange, for der er blevet taget godt imod Bamses seneste CD, hvortil bl.a. Kim Larsen og Poul Krebs har leveret musik", fortæller Henrik.
Koncerten holdes i helt nye rammer; i tyrefægterarenaen i Benalmádena Pueblo. "Jeg har længe været fascineret af tanken om at holde en koncert i en tyrefægterarena, at lave noget 100% dansk i 100% spanske omgivelser. Arenaen i Benalmádena Pueblo har en god størrelse, masser af P-pladser og en smuk beliggenhed".
Det er ikke kun Bamses Venner, der optræder den 9. oktober. Således åbner den danske entertainer Amin Jensen aftenen med sit nye comedy show. Amin Jensen blev for alvor populær, da han præsenterede "Hit med sangen" for en håndfuld år siden på DR.
"Publikum skal have noget for pengene og da jeg ikke tidligere har præsenteret et comedy show, starter vi aftenen med det. Jeg tror, og håber, at der med Amin Jensen, Bamses Venner og så After-Party med DJ´s, der spiller al den gode danske musik fra 80´erne, er grundlag for alletiders danskeraften, for alle, i alle aldre", slutter Henrik Andersen fra EventHuset.
Ståpladser til arrangementet koster 40 euro og siddeplads koster 50 euro. Billetsalget er startet og billetter kan købes i de vanlige danske butikker. Billetter kan også bestilles på henrik@eventhuset.es og man er velkommen til at maile eller ringe 670 63 57 86, hvis man har brug for mere information.

Sommertilbud på tandblegning hos Clínica Dental Noruega

Selvom tandlægeklinikken skiftede indehaver i starten af 2008, og nu er ejet af tandlæge Catharina Hvid-Hansen. På klinikken arbejder også tandlæge Janne Bakke-Hanssen, tandplejer Rebeca Jimenez Hansson samt klinikassistenterne Carina og Jessica. Klinikken er fortsat den eneste "norske" tandlægeklinik på Kysten, og størstedelen af kunderne er da også nordmænd, mens et stigende antal danskere og svenskere dukker op. Det skyldes bl.a. klinikkens innovative behandlinger. "Vi er en af de få tandlægeklinikker på Kysten, der har et røntgenapparat, der kan tage store røntgenbilleder af hele munden. Det er en utrolig hjælp, når der er tale om tandregulering og implantater, men også for at undersøge om der er problemer i kæben og bihulerne," forklarer Catharina.
Denne sommer har Clínica Dental Noruega et specielt tilbud på tandblegning. Grunden hertil er, at mange skandinaviske turister benytter deres ferie på Costa del Sol til at lægge vejen forbi tandlægen. "Priserne i Spanien er generelt lavere, og derfor vælger mange at vente med større behandlinger til deres ferie i Spanien", forklarer Catharina. Specielt implantater, broer og tandblegning er populært blandt turisterne. Klinikken samarbejder med den tidligere ejer, Dr. Björn Nilsen, og som udfører implantatbehandling, samt med Dr. Joaquin de Rojas Anaya, der tager sig af tandregulering. Begge kommer på klinikken efter aftale.
Nu i sommer kan man få en hjemmetandblegning for kun 250 euros, og en tandblegning på klinikken for kun 300 euros, og er man to personer, der bestiller tandblegning, er totalprisen den samme som for en enkelt person.
Ring til Clínica Dental Noruega for yderligere information eller besøg www.clinicadentalnoruega.com

Jack & Jones indtager Marbella

Lørdag den 29. maj åbnede Charlotte og Erling Kraemmer deres 4. Jack & Jones butik på Costa del Sol, i Marbellas største indkøbscenter La Cañada. Charlotte og Erling Kraemmer er i forvejen indehavere af Jack & Jones i CC Larios, CC La Rosaleda (begge i Málaga) og i Plaza Mayor. Ugerne op til åbningen var hektiske, ja faktisk blev alt klaret på 14 dage, med ombygning, indretning m.m., så alt kunne være på plads til den planlagte åbningsdato. Åbningsdagen bød på fantastiske tilbud til de mange kunder, der strømmede til butikken. Piger og drenge på rulleskøjter var hele dagen til stede i La Cañada, hvor der blev delt flyers ud. Sorte balloner med Jack &
Jones prydede området omkring den nye forretning, og en dygtig DJ sørgede for musikken. Derudover havde de to kunstnere Ose del Sol og Mugge Fischer arrangeret en happening udenfor butikken. To store lærreder var stillet op. Der var pensler og maling og en stemning af kunstnerisk kreativitet, og mere end 200 kunder og forbipasserende personer, unge som ældre, greb med ildhu en pensel og var med til at skabe maleriet "Expresiones de Primavera". Maleriet blev samme dag overdraget til Charlotte og Erling Kraemmer. Kort sagt bød Marbella på deres helt specielle måde velkommen til Jack & Jones. Maleriet skal indgå som dekoration i den nye butik. Du finder Jack & Jones i den nyeste del af La Cañada, lige overfor FNAC, så kig ind og se den farverige sommerkollektion fra Jack & Jones.

Succesen fortsætter for førende WIFI udbyder

VIP-Hotspot, Kystens førende udbyder af WIFI Internet, har de sidste år oplevet en god vækst og stor succes inden for telekommunikationsbranchen i Sydspanien, og de næste fem år forventes en tilsvarende vækst.
VIP-Hotspot i Fuengirola-Mijas Costa har arbejdet meget hårdt for at sikre, at hver enkelt kunde garanteres en pålidelig højhastighedsinternetforbindelse, den bedste kundeservice og de mest konkurrencedygtige priser på Kysten. Sidstnævnte er allerede en kendsgerning, da VIP-Hotspots priser er 46% – 60% lavere, end hvad andre telekommunikationsudbydere tilbyder.
Med investeringer på mere end fire millioner euros i infrastruktur og netværk har VIP-Hotspot udviklet sig og foretaget justeringer med henblik på at kunne vedligeholde og forbedre deres markedsposition. Mange telekommunikationsudbydere kommer og går i disse tider, men VIP-Hotspot går ingen vegne, så kunderne kan have ro i sindet. Med tusindvis af tilfredse kunder og en stærk markedsposition på Costa del Sol kan VIP-Hotspot nu begynde at konkurrere med de større internetudbydere inden for kundeservice, pålidelighed og pris. Målet er at opnå en kundekreds på 30.000 inden årets udgang.
Årsagen til den store succes skyldes ifølge direktør for Vip-Hotspot, Thomas Schumann, stor støtte og feedback fra de eksisterende kunder. "Firmaets tilpasning af kundeservice og ydelser ville ikke have været mulig, hvis ikke det var for kundernes loyalitet. Jeg ønsker personligt at takke alle vores kunder for at hjælpe os med at opnå den stærke markedsposition, vi har i dag", kommenterer han.
Det er nemt at skifte over til VIP-Hotspot, der tilbyder en omfattende kundeservice samt en fleksibel højhastighedsinternetforbindelse uden kontrakt fra kun 5 euros om måneden samt "Call the World 4 Free services". Alle nye kunder kan denne sommer gøre brug af et specielt velkomsttilbud. For yderligere information kontakt VIP-Hotspot på tlf. 952 593 333, e-mail: info@vip-hotspot.com eller besøg www.vip-hotspot.com.

Goldstone’s afholder temaauktioner

Auktionshuset Goldstone’s afholder fremover en række temaauktioner. Den første finder sted allerede den 3. juli kl.14 – 16. Her udstilles og sælges 30 spændende moderne malerier, blandt andet 14 mesterværker af Marcelino Alvarez, fem malerier af Jørgen Waring, to af Ose del Sol, to af JV Martin, to af Patric Chevaller, et af Wiliam Skotte Olsen og et af Carl Henning Pedersen samt værker af en række andre internationale og spanske kunstnere, der dækker næsten alle stilarter og perioder.

Internationale tendenser
Den 3. juni afholdtes verdens største kunstauktion i New York, og inden da forventede auktionshuset Sotherby’s ifølge Financial Times, at auktionen over nutidskunst kun ville omfatte det kvarte af den omsætning, den genererede sidste år.
Auktionen indledtes efter et fald på 35 procent i kunstpriserne i årets første kvartal målt på det såkaldte Mei Moses kunstindeks. Det opgøres uden de værker, som det ikke er lykkes at sælge i perioden, og når de tages i betragtning, vurderes prisfaldet af mange til at være tættere på 50 procent, skriver Financial Times.
Ian Peck, leder af Art Capital Group, som låner penge ud til kunstinvestering, oplyser, at hans virksomhed har skåret sine vurderinger ned med mellem 40 og 50 procent siden årets begyndelse. Forud for det havde han fordoblet sit forretningsomfang på et år, fordi velhavere belånte kunst i stedet for at sælge det for at skaffe kapital. "Vi har set nødtvunget låntagning, og alle – rige som fattige – har likviditetsproblemer," informerer Ian Peck.

Top 10 kunstneres omsætning i 2009
1) Pablo Picasso 121 millioner dollar.
2) Andy Warhol 106 millioner dollar.
3) Qi Baishi 70 millioner dollar.
4) Henri Matisse 69 millioner dollar.
5) Piet Mondrian 58 millioner dollar.
6) Alberto Giacometti 51 millioner dollar.
7) Ferdinan Léger 50 millioner dollar.
8) Edgar Degas 43 millioner dollar.
9) Raphaël 42 millioner dollar.
10) Claude Monet 40 millioner dollar.

 

Åbent hus hos Direct Telecom

Direct Telecom fejrede sommeren med åbent hus torsdag den 10. juni kl. 18.00 – 20.00, hvor kunder og andre interesserede var velkomne til at kigge forbi.
I dagens anledning var der udloddet en Nokia mobiltelefon med abonnement, og den heldige vinder blev Pirjo Kaarina Olsson. Der var mange skandinaver, der havde lagt vejen forbi Direct Telecom denne eftermiddag, og udover at de kunne møde Vanessa og hendes søde medarbejdere, var der også tapas, Málaga vin fra Cómpeta, og kunstudstilling med malerier af Javier Rueda.

Direct Telecom tilbyder ydelser inden for telekommunikation til udlændinge i Spanien, med en bred vifte af services, hvoraf de vigtigste er fast telefonlinje, mobiltelefoni og internet til konkurrencedygtige priser. Direct Telecom tilpasser ydelserne til det udenlandske publikum i Spanien, hvilket sikrer en optimal service.

Direct Telecom ligger på Avda. de Las Palmeras, Conjunto Las Palmeras, Local 7 i Benalmádena Costa. For yderligere information om Direct Telecom se www.direct-telecom.es.

Bliv medlem af Helle Hollis Home Owners Club

Der er mange fordele ved at blive et Helle Hollis Home Owners Club medlem – den største er, at billejen kan blive gratis. Hver gang et medlem reserverer hos Helle Hollis, vil man få 15% rabat på billejen, og det samme vil medlemmets familie og venner, når de anvender Helle Hollis Home Owners medlemsnummer. Som medlem vil man være berettiget til en ekstra 10% bonusrabat, der også opspares på de lejemål, som venner og familie har. Det vil sige, at medlemmet kan opspare en så stor bonusrabat, at næste års billeje kan blive gratis. For at gøre det så brugervenligt som muligt kan medlemmet selv kontrollere den akkumulerede bonusrabat via egen online-konto på Helle Hollis’ hjemmesid.

Som medlem af Helle Hollis Home Owners Club får man også ekstra fordele, såsom gratis Fast Lane Service og fair brændstof politik, gratis ekstra fører, og gratis annoncering på hjemmeside med ferieboligudlejning. I de varme sommer måneder får medlemmet udleveret kolde flasker mineralvand ved ankomst for at få en god start på sin ferie. Det er en win-win situation for Helle Hollis Home Owners Club medlemmet og gæster, og så er det gratis at blive medlem.

Helle Hollis er et af Costa del Sol’s førende biludlejningsfirmaer med over 28 års erfaring, og tilbyder kvalitet og problemfri biludlejning. Det er denne filosofi, der førte til lanceringen af Helle Hollis Home Owners Club i 2003. Der er nu over 7.700 medlemmer.

Det er nemt og enkelt at bliver medlem af Helle Hollis Home Owners Club. Man kan registrere sig online på www.hellehollis.com eller ringe til 952 24 55 44 for at tale med en af Helle Hollis’ flersprogede medarbejdere, som vil være mere end glade for at hjælpe dig – og på dit eget sprog.

XVIII Grundlovsmatch på Lauro Golf

Søndag d. 6. juni fejredes Grundlovsdagen for 18. gang i træk med den populære grundlovsgolfmatch. Arrangementets oprindelse går helt tilbage til golfklubbens åbning og er den ældste golfturnering på Lauro Golf. Formålet med grundlovsmatchen er ikke kun at have det sjovt en med en god runde golf, men lige såvel at bringe de mange danskere på Kysten sammen om en fælles interesse.

Til trods for det varme vejr var mange mødt op og næsten 100 spillere deltog i matchen. Turneringskomiteens præsident, Tove Maria Pedersen, stod bag arrangementet sammen med klubbens caddy master. Alle spillere blev budt velkommen i klubbens patio, der var pyntet med danske flag. Der blev serveret frokost i restauranten Mama Luchía Lauro Golf, mens musikeren Paddy Mac stod for underholdningen. Også den danske vicekonsul Annette Sahlertz de Fernández deltog i arrangementet, der var sponsoreret af Nordea Bank, Daily Sports, Aquapool, Restaurante Mama Luchía, Guadalhorce Golf Club, Baviera Golf og Lauro Golf.

Grundlovsmatchen var inddelt i to kategorier, to for danskere og to for andre nationaliteter, og der blev opnået nogle rigtig gode resultater. Specielt skal nævnes Juan Antonio Ruiz Bataná, der med handicap 4, fik en utrolig score på 45 point og afsluttede runden med 67 slag og en score på 5 under par. Bedste dansker blev Dennis Thomsen (hcp 19) med 37 point.

Præmierne blev uddelt af Tove og Annette Sahlertz de Fernández.

Ny praktiserende læge på Kysten

Efter 20 år som praktiserende læge i Danmark, Sverige og Norge har Jens Enevoldsen slået sig ned på Kysten. Jens er at finde i kirurg Bo Rosenkildes klinik, som han deler med Bo Rosenkilde samt kiropraktor og chokbølgespecialist Erling Pedersen. Klinikken er som altid at finde i Fuengirola på adressen Avda. Jesús Santos Rein 12 A, Edif. Don Marcelo 2 D. Det nye samarbejde betyder, at patienterne vil kunne få glæde af et bredt tilbud af ekspertbehandlinger så som almen medicin, kirurgi, kiropraktik og chokbølgebehandling.
"At have disse specialer under samme tag vil især komme de mange danske patienter til gode, som enten bor fast på Costa del Sol eller som kommer på besøg for at få behandling under varmere himmelstrøg. Som turist er man dækket af den danske sygesikring, så længe opholdet er under en måned, og hvad angår residenter, samarbejder vi med de øvrige forsikringsselskaber", siger Jens Enevoldsen. "Jeg fungerer som en ganske almindelig familielæge, som man kender det fra Danmark, og derfor tilbyder jeg udover lægekonsultationer på klinikken også akut assistance i patientens hjem, hvilket er noget mange savner som bosiddende i Spanien", fortsætter Jens. Desuden samarbejder han med spanske specialister og hospitaler og kan derfor altid give en henvisning til den bedste specialist, når det er nødvendigt.
Jens Enevoldsen er på klinikken alle ugens dage. Mandag, onsdag og fredag kl. 10 – 14 samt tirsdag og torsdag kl. 16 – 20. For konsultation med Jens Enevoldsen ring 952 47 52 49.

Åbningsreception på Charme Café

Fredag den 18. juni åbnede Charme Café i Centro Plaza i Nueva Andalucía officielt, og i den anledning havde indehaverne Charlotte og Mehdi og deres kun 8 dage gamle søn Anders inviteret til kanapeer og drinks på restaurantens terrasse. Mange nationaliteter var mødt op for at gratulere og tage et kig på menukortet og den indendørs restaurant samt nyde den fantastiske udsigt udover bjerglandskabet.
Mehdi, der er kendt for sine år på Magna Café, og Charlotte ser frem til at byde de mange skandinaver, der bor i området, velkommen til en international menu med et skandinavisk touch og er overbevist om, at både restaurantens menu og beliggenhed vil falde skandinaverne i god smag.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa