Det danske magasin i Spanien

Menú del Día

Francisco Franco mindes med rædsel i Spanien. Men flere af diktatorens implementeringer nydes her stadig godt af 40 år efter hans død. En af dem er Menú del Día. Franco var hadet af mange og elsket af nogle. Hans politiske… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga Lufthavn sender solcelleanlæg til 10,4 millioner € i udbud

Málaga lufthavn aktiverer nu et projekt med et solcelleanlæg med en planlagt investering på €10,4 mio. Lufthavnsoperatøren Aena har sendt installationen, der består af tre solcelleanlæg inden for lufthavnsområdet, i udbud. Projektet, som er en del af den offentlige virksomheds… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga C.F. tilbage i arbejdstøjet

Sommerferien har været kort for spillertruppen i Málaga C.F., som i går var samlet til sæsonens første træning. Det er kun et par uger siden holdet sikrede sig oprykning til den spanske 2. division, men den nye sæson indledes allerede… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Slut med hestevogne på Solkysten?

Det har længe været til debat. Nu er der taget en beslutning. Fra år 2035 er det definitivt slut med hestevogne i Málaga by. “Der er fortsat 25 hestevogne tilbage i byen, som i 2015 fik en licens på 20… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Balkon styrter sammen i Fuengirola

Lige før klokken 07.00 mandag morgen vækkede et voldsomt tumult alle beboere i San Salvador-gaden i El Boquetillo-området i Fuengirola. Det viste sig, at altanen, der løb langs hele facaden på et hus, var styrtet sammen og faldet ned på… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

28 % færre bolighandler i maj

Hvis april var den bedste måned i forhold til antallet af boligtransaktioner i Málaga siden 2007 med 3.325 ejendomshandler – en stigning på 36,3 procent i forhold til samme måned i 2023, var maj det modsatte med kun 2.584 registrerede… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Når feriekufferten skal pakkes

Jeg har lige begået en kæmpebrøler, og jeg har lovet mig selv, at det gør jeg aldrig mere. Det kostede unødvendigt på helsen. Måske kunne jeg havde undgået at blive syg, eller også ville forløbet have været mildnet. I juni skulle jeg en tur til Danmark, og kun være væk i 5 dage. Inden afrejsen […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.