Det danske magasin i Spanien
Velkommen hos Familien Danmark

Velkommen hos Familien Danmark

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Ny dansk dagligvarebutik og Café i Fuengirola

Der er tusind danske dagligvarer på hylderne. Dansk café med morgenmad og smørrebrød. Og masser af varme og hygge hos Familien Danmark i Fuengirola. 

Der var ikke langt fra tanke til handling hos Christina og Morten Meinertz, der står bag den nye danske butik og Café i Fuengirola. Så på rekordtid, efter at Christina en aften spurgte Morten om de ikke skulle flytte til Spanien. ”Ja hvorfor ikke ”sagde han. Alt praktisk blev ordnet, de solgte deres hus, tog deres 2 børn Melina og Elias med i bilen, og så afsted til Costa del Sol, hvor de allerede var gået i gang med at finde en bopæl i La Cala de Mijas.

Christina og Morten og deres projekt Familien Danmark har fået en forrygende start siden de åbnede den 1. maj, og begge var helt overvældede over den modtagelse de fik på åbningsdagen med blomster, gaver og lykønskninger. Det skyldes nok også i stor grad at Familien Danmark, var og er meget aktive på de sociale medier, så allerede i januar var de på de sociale medier i Fuengirola, og sammen med mange af de nuværende kunder opstod og konkretiserede de navnet på deres ide og drøm om ”Stedet”, så alle var klar og ventede med glæde og spænding på at Familien Danmark skulle åbne.

Og netop navnet ”Familien Danmark”, opstod ud fra ideen om at stedet, butikken og caféen, skulle være et mødested, hvor der var ro, hjemlighed, hygge og samhørighed. Både Morten og Christina sørger for at der hilses på alle og har stor interesse for deres kunder og gæster.

At drive detailhandel er heller ikke noget nyt for Christina og Morten. Inden de flyttede til Spanien, var Christina Butikschef i JYSK, og Morten Distriktschef i LIDL, så det er topprofessionelle folk der står bag Familien Danmark.

Det kommer man også til at kunne se på sortimentet, priser, strukturen og hele dynamikken i både café og butik. De har gode leverandører, der er både bredde og dybde i sortimentet og hos familien Danmark kan du få alle dine dagligvarer, så du behøver kun at handle et sted.

Forretningen har over 1000 forskellige varer, og der sker hele tiden en løbende udskiftning, der er dynamik i tingene, og der sker dagligt en vurdering af hvad der sælger, hvilke varer der efterspørges, og hvilke nye varer der skal købes hjem til alle de glade kunder. Og der er allerede bestilt cirka 40 varenumre hjem, som kunderne har efterspurgt, så jo, Familien Danmark leverer – også de specialønsker du måtte have.

Netop det, at der er både bredde og dybde i sortimentet ses på at mange af produkterne findes i 3 udgaver: en økonomisk udgave, en lidt dyrere udgave og en økologisk udgave, så der er altid en valgmulighed når du handler hos familien Danmark.

Der lægges stor vægt på fødevarekontrol, opbevaring og kvalitet. Der er ingen gamle varer i butikken, inden varer hvor udløbsdagen er overskredet – dette styrer Morten med hård hånd, så det altid er friske varer der er i butikken og tørvarerne har ikke overskredet sidste salgsdato.

Internt i butikken er det af høj prioritet for Christina og Morten at der er glæde blandt medarbejderne, at alle er glade, at tingene fungerer – og alt dette starter med en god butiksledelse og professionalisme. En god struktur hvor der skabes overskud til at alle trives og har det sjovt, og glæder sig til at komme på arbejde.

Så velkommen til Familien Danmark, som du finder blot et stenkast fra Feriapladsen i Fuengirola. Og skulle du være forhindret i at komme indtil forretningen, kan du altid bestille online, så leverer de ud til dig.

De har åbent hverdage 10.00 til 19.00 og lørdag kl 10.00 – 15.00. Søndag er der lukket.

Familien Danmark

Calle San Isidro Labrador 2 • Edificio Vega Sol II • 29640 Fuengirola

Telefon 617 93 33 79 • www.familiendanmark.es

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa