Byd sommeren velkommen hos Casa Nordica!

Byd sommeren velkommen hos Casa Nordica!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Sommeren er her endelig med alt det skønne, den forbindes med, såsom sol og badning, skønne frokoster og lange middage og grillaftener.

Hos Casa Nordica finder du alt hvad du skal bruge, året rundt, men denne sommer kan nogle varer tiltrække lidt mere end andre. Hvad med godt fladbrød, der egner sig glimrende til enkle og gode wraps, perfekt at have med på stranden. Fyld med valgfrit tilbehør som kartoffelsalat eller rødbedesalat, en god spegepølse eller frikadeller – som du selvfølgelig også finder hos Casa Nordica.

Skal frokosten serveres hjemme, er der ikke noget, der frister i sommervarmen som en sildefrokost – du finder flere forskellige slags sild, laks, makrel mv. i butikken.

Er det tid til at tænde grillen, finder du naturligvis alt tilbehør, såsom marinader, glasur, saucer og meget mere hos Casa Nordica. Sortimentet hos Casa Nordica er både stort og bredt med frosne, koloniale og kølevarer, til alle dagens måltider og selvfølgelig også det søde til desserten eller lørdagsslik. Drikkevarer er også tilgængelige, med alt fra mineralvand og sodavand til vin og snaps.

Casa Nordica har også et stort udvalg af glutenfri og allergivenlige produkter.

Casa Nordica byder dig velkommen i hele juni og juli. I august holder butikken ferielukket, men i september åbner dørene til kystens dagligvarebutik med smagsvarianter fra Danmark, Sverige, Norge og Finland igen.

God sommer ønsker Casa Nordica!

Casa Nordica er på Facebook.

Supermarked Casa Nordica Calle Feria San Isidro Labrador, i Fuengirola 952 19 91 48.

Åbningstider: hverdage kl. 10-19, lørdage kl. 10-15

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa