Det danske magasin i Spanien
SOROPTIMIST: VELGØRENHEDS MIDDAGS FEST

SOROPTIMIST: VELGØRENHEDS MIDDAGS FEST

17. JUNI I MIJAS

Soroptimist International Costa del Sol afholder en Velgørenheds-middags-fest i Mijas lørdag den 17. juni 2023 på den smukke Green Label Restaurant, El Chaparral, Mijas Costa. Der serveres en lækker tre-retters menu (veganske muligheder), med vin, øl og sodavand under middagen. Underholdningen starter med den fantastiske dansegruppe POP Academia Fama ledet af Manuela Veronese og efterfølgende optræden af den talentfulde sangerinde Laura Carter.
Dørene åbnes kl. 19.30 og du bliver budt velkommen på den Lilla løber med et glas cava. Der vil være mulighed for at socialisere og besøge de lokale erhvervs-boder på den skønne terrasse. Terrassen har en fantastisk udsigt over Middelhavet, Marokko og Gibraltar. Kl. 20.30 sætter vi os til bords for at nyde aftenens middag og underholdningen.
Der vil være lodtrækningskuponer til salg før og under begivenheden, med mulighed for at vinde mange fremragende priser takket være støtte og sponsorering af vores lokale virksomheder:
IBEX INSURANCE, BLACKTOWER FINANCIAL MANAGEMENT, MIJAS COMUNICACION, COSTA WOMEN, MONA ELISABETH DAVIDSEN, TINY FISH, JUSTLAW SOLICITORS, DESIGNA Køkkener, NORRBOM MARKETING og mange flere……
Donationer er også meget velkomne hvis man f.eks ikke kan komme med til middagen, kontakt os venligst for mere information.


Det bliver en sjov aften, og ved deltagelse i denne begivenhed hjælper man mange lokale Soroptimist-projekter, herunder støtte til lokale ofre for vold i hjemmet. Soroptmisterne leverer friske grøntsager, frugt og æg til den lokale fødevarebank igennem Røde Kors og Social Forvaltningen i Mijas Rådhus. Vi sponsorerer også unge piger som dyrker sport, vores basketball hold Mini-Femenino fra Mijas Union Basket i La Cala Mijas Costa og vores bæredygtighedsprojekt “Feed your Optimism”.
SI Costa del Sol-præsident Daphne Theunissen kommenterede ved præsentationen af arrangementet “Det har været al for lang tid siden vi sidst har haft en Dinner Dance. På grund af pandemien var vi nødt til at aflyse arrangementer, så vi er virkelig glade for, at vi nu har fundet dette fremragende sted til en sjov, underholdende og ikke at forglemme velsmagende indsamling. Arrangement kunne ikke afvikles uden støtte fra det lokale erhvervsliv, deres samarbejde er uundværligt. Festen finder sted den 17. juni, altså kun et par uger væk. Vi glæder os til at se dig, nyd din aften, mens vi samler penge ind til vores lokale projekter.”
SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL.
FOR FORESPØRGSEL OG BESTILLINGER RING VENLIGST:
666 860 637 engelsk eller 647 749 424 dansk /engelsk

SI Costa del Sol er en del af en verdensomspændende NGO med mere end 66.000 medlemmer i 120 lande, alle professionelle kvinder, der ønsker at hjælpe med at styrke, aktivere og uddanne kvinder og børn.

Hjemmeside:
www.costadelsol.soroptimist.es
Facebook: Soroptimist International Costa del Sol

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.