Det danske magasin i Spanien
Så er vi igen klar til en spændende sæson i DET DANSKE HUS

Så er vi igen klar til en spændende sæson i DET DANSKE HUS

Efter en sommer, hvor aktiviteterne har været meget få, men med en åben restaurant, La Cocina Danesa, hele sommeren igennem, til glæde for både medlemmer, gæster og ikke mindst tennisspillerne, så er vi igen klar til at åbne helt op. Det sker traditionen tro med Forloren Skildpadde den 1. september.

Allerede den 2. september byder Restaurant La Cocina Danesa på ”før-fest” til TV2 koncerten.

Den 9. september glæder vi os til at byde velkommen til Chief 1 & Band. 
Der venter en akustisk og intim aften, tæt på, hvor alle følelser og energier bliver sat i spil, fra eftertænksom melankoli til varm og indlevende energi fra en kunstner der igennem 38 år har sat dybe spor i dansk musik og kulturliv.
Chief 1 startede det første danske rap band, legendariske Rockers By Choice tilbage i slut firserne og brugte sidenhen mange år på at opdage, producere og skrive sange til bl.a. Nik & Jay, Outlandish, Kim Larsen, Bamse, LIGA, Ricky Martin og mange flere.
Det bliver en fantastisk aften – med spisning klokken 18:00 og musikken går på scenen klokken 19:30.
Se mere på vores hjemmeside: www.detdanskehus.es

Banko Spil begynder den 12. september klokken 18:00, hvor vi begynder med fællesspisning.

Den 14. september kl. 17:00 er der foredrag ”Lyngemetoden” med Søren Lynge. ”Få mental succes i dit liv”, lyder det fra Søren Lynge, der er ekspert i positiv psykologi samt mental træner.

Den 22. september er der musical show – ”Chicago/Oklahoma” og igen kan vi nyde de dygtige kunstnere fra det ”Internationale Theatres”.  Biller købes på klubbens hjemmeside.

Så velkommen tilbage i DET DANSKE HUS / Club Danés. Vi håber alle har haft en dejlig sommer og at alle er klar til endnu en sæson i godt selskab. Endnu engang vil bestyrelsen gerne byde vores nye restauratør og personale velkommen – mange har nydt denne sommer, hvor der har været åben og vi glæder os til samarbejdet fremover.

Badminton:
Vi er en gruppe af internationale badmintonspillere der spiller i Poliodeportivo  Arroyo de la Miel Benalmadena.
Vi spiller mandage og torsdage fra kl. 11:00 til 12:30, med efterfølgende socialt samvær i cafeteriet. Der spilles på et pænt niveau, da nogle spillere deltager i de spanske turneringer der arrangeres i nærområdet.
Har du lyst til at være med så kontakt venligst JENS GYLLING på tlf.686582300

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.