Det danske magasin i Spanien
Middel Views, at bo ved havet tages til et nyt niveau

Middel Views, at bo ved havet tages til et nyt niveau

Uanset hvad du hører, er Costa del Sol ikke kun sandstrande og klart, turkist hav. Her vil du til din overraskelse opdage, at geografien er meget varieret med klitter, huler, klipper og flodmundinger samt charmerende landsbyer og maleriske havne, der kun venter på at blive opdaget. Og ikke at glemme bjergkæderne, der ligger parallelt med kysten, som ikke kun bidrager til udsigten, men som også er med til at skabe det unikt klima i området. Hvem ønsker ikke at bo her? 

AEDAS Homes har mange ejendomme nær kysten; det er bare et spørgsmål om at finde den rigtige til dig. Havudsigt øger ikke kun glæden ved dit nye hjem: Forestil dig at sidde udenfor og se ud over omgivelserne med en kop kaffe eller din yndlingscocktail, se den fantastiske solnedgang over Middelhavet fra dit vindue eller gå ned til stranden efter middagen … det bliver ikke meget bedre.

Middel Views, helt nye nøglefærdige boliger i Fuengirola 

Dit nye hjem ligger i Fuengirola kommune, en by, der betragtes som en privilegeret del af Costa del Sol. Det er her AEDAS Homes har valgt at bygge Middel Views

Fase I er et kompleks bestående af 85 boliger (lejligheder med 2, 3 og 4 soveværelser samt garage og opbevaring), der er skabt for at imødekomme alle dine behov på Costa del Sol. Placeringen er fremragende: ligger på en bakke og boligerne har imponerende havudsigt. Dette betyder, at du kan nyde Middelhavet uden at skulle forlade dit hjem og samtidig have en storslået panoramaudsigt over Fuengirolas skyline. 

Fase II består af 45 boliger (lejligheder med 2, 3 og 4 soveværelser samt garage og opbevaring) og fremragende faciliteter: fælles swimmingpool, børnepool, penthouselejligheder med spa, anlagte haver, sauna, solenergi, fælles parkering og opbevaringrum. 

Opførelsen af ​​Middel Views I og II er nu afsluttet. 

Indflytningsklare, når det passer dig. Vi har stadig lejligheder med 2, 3 og 4 soveværelser til salg, inklusive penthouses med udsigt over Middelhavet og lejligheder i stueetagen med store terrasser. 

Et område med perfekte forbindelser 

At komme til og fra dit nye hjem i Fuengirola er let og enkelt både i bil og tog. Med vejene AP-7 og A-7 tager det kun 10 minutter til Málaga lufthavn og kun 15 minutter til Málaga og Marbella. Hvis du foretrækker offentlig transport, er togstationen i Carvajal (linje C1) tæt på Middel Views II, og derfra fører toget dig til det centrale Málaga. 

Book en fremvisning af Middel Views 

Vi bringer vores boliger hjem til dig, online. Nu kan du oprette forbindelse til Middel Views direkte fra din mobil eller computer. En professionel mægler vil vise dig området, alle faciliteter såvel som boligerne, og du får mulighed for at stille spørgsmål, alt sammen mens du sidder hjemme i sofaen!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.