Det danske magasin i Spanien
Gilmar Real Estate, luksus inden for ejendomssektoren

Gilmar Real Estate, luksus inden for ejendomssektoren

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Hos Gilmar Real Estate ved man, hvad luksus er. De har markedsført ejendomme på Costa del Sol i mere end tre årtier, men de ved også, at ordet ‘luksus’ har andre betydninger, og en af ​​dem er “personer eller ting, der er værdifulde, usædvanlige eller ekstraordinære”. Af denne grund arbejder Gilmars team af professionelle hver dag, så alle dem, der stoler på dem, får personlig og effektiv service, når de køber, sælger eller lejer en bolig. Det sparer tid og undgår eller løser problemer. Dette er også luksus … Det er uvurderligt!

Hvis noget adskiller Gilmar fra resten af ​​ejendomsmæglerne, er det ud over firmaets omfattende erfaring og kendskab til Costa del Sol, den udsøgte behandling, som de yder deres kunder fra den første kontakt til selv efter afslutningen af ​​ejendomssalget.

Gilmar-mærket er synonymt med tillid, og det opnås kun, når man gennem flere år har ydet en service som tusinder af kunder kan bekræfte giver ro i sindet. Fordi de forstår, at luksus er at kunne leve, som man ønsker. Ud over den ro det giver at arbejde med Gilmar, tilbyder firmaet værdien af ​​at have en international afdeling, hvor mere end 13 sprog tales for at betjene sine udenlandske kunder, samt juridisk rådgivning i forbindelse med køb og salg eller Golden Visa.

Gilmar har fire kontorer i Marbella – Golden Mile (Avda. Ricardo Soriano, 56), Puerto Banús (Plaza Antonio Banderas, 6) og i Estepona – Sotogrande (Avda. De España, 190) samt et nyt hovedkvarter i Málaga (c / Cortina del Muelle, 13), der åbnede dørene i september.

Det betyder ikke noget, hvor i verden du er. Gilmar har de nyeste teknologier til markedsføring, hvilket giver mulighed for at lukke et salg eller leje, selvom man ikke er i Spanien. For at være i stand til at gøre dette sikkert er tillid afgørende, noget der kun kan tilbydes af en virksomhed med Gilmars professionelle seriøsitet.

På Gilmars hjemmeside (Gilmar.es) findes næsten 900 gensalgs boliger til salg, fra de mest overkommelige til de mest eksklusive … samt nybyggede boliger som El Campanario Hills, Casas del Mar, Casares Golf, Royal Casares, Blue Suites og Hoyo 19, der dækker alle de præferencer, som en fremtidig klient måtte have: at bo ved siden af ​​golf, god udsigt, …et hus i fremragende kvalitet og tæt på nærliggende tjenester. Du kan besigtige boligerne personligt eller besøge hjemmesiden: gilmaroffplan.com 

Du vil opdage, at alle boligerne tilbyder luksus. Gilmar er sikker på, at du også fortjener at nyde det.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa