Det danske magasin i Spanien

Del

For godt et år siden kom DanesaPlus+ til verden og sikke en modtagelse vi har fået af Jer, vores trofaste læsere. Tusind tak for det.

”Vi får nye abonnenter hver eneste dag og ser glædeligt, hvordan vores første abonnenter nu fornyer deres abonnement. Det viser, at vores projekt er nyttigt og at vore læsere er glade for det.

Nu kan vi løfte sløret for en stor nyhed.

Vi arbejder hårdt på lancereringen af vores nye La Danesa App.

Det giver alle en helt ny og bedre læseoplevelse – både af magasinet La Danesa og onlinetjenesten DanesaPlus+. I skrivende stund er datoen for lanceringen ikke fastlagt, men vi arbejder hårdt på at kunne tilbyde denne nye tjeneste i løbet af juli.

Når du har downloaded appen bliver du løbende holdt ajour med nyheder fra Costa del Sol. Gennem ”push-beskeder” på din mobile enhed, får du straks besked, så snart en vigtig nyhed ser dagens lys og med fem til seks friske nyheder dagligt, får du allerede fra morgenstunden et godt og hurtigt overblik. Over ugen krydres nyhederne med interviews og aktuelle artikler.

Vi anbefaler alle at downloade den nye app.

Den er gratis og byder på en helt ny og forbedret læseoplevelse for dig, som er abonnent på DanesaPlus+ og dig, som blot ønsker at læse artiklerne fra den trykte udgave af La Danesa.

Hold øje med lanceringen af appen på www.ladanesa.com samt i vores daglige nyhedsmails.

Juli markerer også et vagtskifte hos Helle Hollis. Det må være en af Solkystens ældste danskejede virksomheder. I præcis 40 år har Helle Hollis nu sendt udlejningsbiler på gaden. Bilerne kører som smurt, motivationen er i top, men branchen er i modvind. Søren Hansen får derfor rigeligt at se til, når han til august tager over for Hans Hugo From, som efter et halvt arbejdsliv går af som administrerende direktør i det kendte biludlejningsselskab. Mød de to herrer til en snak om biludlejningsbranchen inde i magasinet.

Juli er ligeledes tid til en række spanske traditioner.

Den 16. juli bliver helgentronen med madonnastatuen båret frem, som en hyldest til La Virgen del Carmen, havets, sømændenes og fiskernes beskytter. Luften fyldes af dufte fra røgelse, blomster og hav. Der er trængt på gaderne. Hele byen samles i selskab med de mange turister for at få et glimt af Processionen der ledes fra kirken gennem byens gader og torve ned mod havet. Gå ikke glip af denne folkelige fest.

En anden og langt mere voldsom tradition finder sted længere nordpå.

Den 7. juli starter landets vanvittigste festuge, San Fermín i Pamplona, en by som normalt ikke gør meget væsen af sig, men som alverdens Tv-stationer viser klip fra, når tyrene sammen med bysbørn og 1,5 millioner besøgende slippes løs i gaderne.

Pamplonas centrum er proppet til bristepunktet, og man skal tidligt op for at få en plads langs den rute, tyrene løber, inden de slippes løs kl. 08.00.

Har du nogensinde drømt om at overnatte i et spansk kloster, palads eller historisk fæstning?

Paradores er ikke bare en kæde af spanske statsejede luksushoteller, men nogle af landets mest unikke historiske monumenter omdannet til overnatningssteder i restaurerede paladser, klostre, slotte, palæer og slotte. Konceptet bag kæden er at åbne disse kulturskatte for offentligheden ved at bruge hotellets overskud til at vedligeholde de historiske bygninger. La Danesa tog turen til den mindre kendte, men ikke mindre interessante Parador de Zafra.

Tager du bilen til Danmark for at holde sommer­ferie, så byder Sydfrankrig på flere seværdigheder på vejen. Synet af de forskellige bygningsværker er imponerende, og kender man lidt til deres historie, bliver oplevelsen endnu bedre.  I denne måned giver vi dig forslag til historiske monumenter i Sydfrankrig, du kan opleve på din vej nordpå.

Magasinet du sidder med i hånden er La Danesas sommerudgave. I lighed med tidligere år, har vi slået juli og august sammen i én udgave og redaktionen tager sig et velfortjent pusterum. Er du abonnent på DanesaPlus+ vil du fortsat nyde godt af daglige nyheder og spændende artikler hele sommeren. Det koster kun 5 euro om måneden at holde sig ajour med hvad der sker på kysten.

Tilmeld dig på www.ladanesa.com

God sommer til alle!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.