Det danske magasin i Spanien
Insparya er kommet til Marbella – Få dit hår tilbage med revolutionerende teknologi

Insparya er kommet til Marbella - Få dit hår tilbage med revolutionerende teknologi

Hårtab? Tynde øjenbryn eller tyndt overskæg? Årsagerne til alopeci (hårtab) er mange. Det kan f.eks. være arveligt, skyldes sygdom eller stress, og både kvinder og mænd kan blive ramt. Med revolutionerende teknologi udviklet af Insparya er der nu nye og væsentligt forbedrede hårtransplantationsteknikker og behandlinger til at opnå et sundere hår.

Det hele begyndte, da Insparyas medstifter og administrerende direktør, Paulo Ramos (også grundlægger af Saúde Viável), som led af hårtab i en ung alder, hvilket påvirkede hans selvtillid, var træt af at betale store summer for traditionelle behandlinger uden resultater. Han begyndte at undersøge området og så, at der var meget, der kunne gøres. Som et resultat skabte han sammen med Cristiano Ronaldo, Insparya, baseret på succes i Portugal efter mere end 14 års erfaring og mere end 50.000 udførte transplantationer.

Siden da er Insparya vokset og fortsætter med at vokse. Der er i øjeblikket ti klinikker i Portugal, Spanien og Italien, og en af ​​dem er i Marbella. Her i state-of-the-art faciliteter, der afspejler Insparyas forpligtelse til at levere exceptionelle resultater, kan du også drage fordel af deres revolutionerende teknologi. En af Insparyas mange styrker er, at de har deres egne forskerhold, der udover at udvikle alle de maskiner og teknikker, der bruges hos Insparya, også udfører deres egen kontinuerlige forskning i hårtab og andre hårrelaterede problemer og udvikling af endnu enklere produkter og behandlinger, såsom at afhjælpe problemer med skæl, hovedbunds mesoterapi til stærkere hår, hårproteser mv.

Insparya er mere end bare en klinik. Insparya er forskning på højeste plan, der tilbyder revolutionerende teknologi til at afhjælpe hårtab og andre hårrelaterede problemer. Det er det, der positionerer Insparya som en global pioner og leder i branchen.

Ring for en gratis konsultation på 900 998 775

www.inspayra.es

Dr. José Carlos Caballero (medicinsk direktør hos Insparya i Marbella) og Dr. Carlos Portinha (Group Chief Clinical Officer) er stolt over at kunne tilbyde revolutionerende teknologi til hårtransplantation.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.