Det danske magasin i Spanien
Helle Hollis donerer 2.081,33 euros til Det Danske Hus (Club Danés)

Helle Hollis donerer 2.081,33 euros til Det Danske Hus (Club Danés)

Det danske biludlejningsfirma, Helle Hollis, havde den 14 juni den store glæde at kunne overrække en check på 2.081,33 euros til formanden for Det Danske Hus, Claus Beyer Ottedahl.

”Vi udbetaler normalt vor donation en gang om året, men da vi allerede efter et halvt år kunne se, at et flot beløb var opsparet via vort charity ordning, ville vi gerne give Det Danske Hus en glædelig overraskelse med at lave en halvårs donations”, fortæller den administrerende direktør for Helle Hollis, Søren Hansen.

”Det er charity nummeret C0009, som er blevet anvendt meget flittigt på Det Danske Hus hjemmeside, og som har gjort det muligt med denne donation.   Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde”, fortsætter Søren.

”Det er altid dejligt at modtage en donation til Det Danske Hus”, udtaler Claus Beyer, og minder om, at når man går ind på Det Danske Hus hjemmeside, kan man anvende charity nummeret C0009 for at få en rabat på billejen samtidig med at man støtter Det Danske Hus.

Helle Hollis har hovedkontor ved Malaga Lufthavn og er åben 24 timer alle ugens 7 dage. Desuden har de et lokalkontor i Fuengirola ved siden af Hotel PYR.

Helle Hollis tilbyder et bredt udvalg af nye bilmodeller og har en flåde på næsten 1600 biler i højsæsonen. ”Hos Helle Hollis kan du følge dig tryg ved at leje din bil. Vi har dansktalende personale, så du kan få betjening på dit eget sprog, og vort service-minded personale vil gøre sit for at du får dig en god billeje oplevelse uden skjulte ekstras,” fortæller Søren.

Claus slutter af med, at han glæder sig over det gode samarbejde mellem Det Danske Hus og Helle Hollis, hvor Det Danske Hus støtter lokale firmaer, og Helle Hollis støtter foreningen.

www.hellehollis.com     www.clubdanes.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.