Det danske magasin i Spanien
Hvad danskerne søger efter

Hvad danskerne søger efter

Når sommeren nærmer sig, er der en vis usikkerhed om, hvordan den nuværende situation vil udvikle sig og påvirke, hvordan vi kommer til at rejse til sommer. Nu afslører Booking.com de steder, der i øjeblikket trender for sommeren, baseret på de mest søgte destinationer for danskere.

Spanske destinationer på ønskelisten

Danskerne, der ønsker at rejse til udlandet, stræber efter at tilbringe deres sommer ved Middelhavet, hvor spanske byer er blandt de mest efterspurgte internationale regioner.

Spanien fastholder sin position som en meget foretrukken feriedestination for danskerne. Disse fire byer i Spanien er på den danske topliste over søgninger til den kommende sommer.

  • Málaga
  • Adeje
  • Barcelona
  • Mallorca

Christina Jacobsen, Area Manager Partner Services på Booking.com: “Det faktum, at 1 ud af 4 danskere ser på potentielle rejsedestinationer så ofte som en gang om ugen, beviser, at jeg ikke er den eneste der tæller dagene ned, indtil rejsebegrænsningerne er lettet. I lyset af vaccineudrulningen og med mange af os der er ivrige efter at opleve verden igen, er det ingen overraskelse, at vi ser en stigning i søgninger efter sommerferier. Vi ser frem til at rejse igen, når tiden er inde, og det er gode nyheder ikke kun for rejsende, men også for turistindustrien og økonomien som helhed. ”

(Kilde: Booking.com)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.