Det danske magasin i Spanien
Golf – April 2021

Club de Golf Dinamarca, 

Los Arqueros – den 13.marts 2021

Club de Golf Dinamarca spillede månedsmatch Los Arqueros Golf, lørdag den 13. marts med gunn start kl. 09:00. 

Matchen skulle have været spillet på El Paraiso, men bestyrelsen blev, ugen før matchen, gjort opmærksom på, restauranten var lukket på grund af ombygning. Bestyrelsen skulle derfor arbejde hurtigt, og valgte at flytte matchen til Los Arqueros som Club de Golf Dinamarca skulle have spillet i februar, men som blev aflyst grundet Covid-restriktioner.

Det var en pragtfuld lørdag morgen, hvor man kunne mærke, at solen snart ville varme godt. Vi havde samlet 53 spillere til matchen, så det var flot tilslutning i disse corona-tider. Næsten alle kørte buggy på denne noget kuperede bane, og det lykkedes at komme rundt på ca. 4 ½ time.

Matchen blev i år sponseret af BilBank – Luxembourg, som desværre ikke kunne deltage med repræsentanter i år. Vi håber på deres deltagelse til næste år under mere almindelige forhold.

Der var dækket op på terrassen ved 4 mands borde, så vi sad sammen med de personer, vi havde spillet sammen med i overensstemmelse med restriktionerne. Efter en dejlig forret og hovedret efter eget valg, enten kød  eller fisk, kunne resultaterne læses op og præmierne uddeles – som vanligt med Bjarne som opråber.

Det blev til følgende resultater i de 3 kategorier samt gæsterække: 

A-rækken 1.præmie Conni Skovhus 35p, 2.præmie Thomas Dahlsgaard Petersen 35p, 3.præmie Finn Lund Andersen 31p, 

B-rækken 1.præmie Mie Juhl 30p, 2.præmie Marianne Miller 30p, 3.præmie Bent Langerup Jensen 29p,

C-rækken 1.præmie Niels Mathiesen 35p, 2.præmie Lene Andersen 31p, 3.præmie Lisbeth Harpsoe Friberg 29p, 

Gæsterækken blev vundet af Claus Beyer 29p 

Klappepræmierne blev fordelt ved lodtrækning, og alle der ikke havde vundet noget, ventede med tilbageholdt åndedrag.

Derefter takkede kassereren sponsor for deres deltagelse og alle deltagerne for deres fremmøde og en god dag på en god golfbane.

Næste match spilles på Marbella Golf & Country Club, lørdag den 24.april.


Vikingos Golf

Så fik vi langt om længe afviklet en match i Vikingos Golf. På denne første match i 2021 spillede 32 vikinger på Calanova Golf i et fantastisk vejr. 

Banen var i god stand, flotte nyklippede fairways og ensartede greens. En lang bane hvor det nok havde taget lidt længere at gå, så godt vi alle kørte i buggies. Om det var det gode vejr eller banen der gjorde udslaget, så blev der hvert fald indleveret nogle rigtig fine scorekort.

Efter forretten var vi klar til præmieoverrækkelse og dagens matchleder Kenneth Bæk startede med at takke dagens holdpræmiesponsor Simzar Estates, ”Årets Viking” sponsor BlueCat Parking og vores Hole-In-One sponsor La Cuenta Vinos. 

Som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på hvert hul der talte og vinderholdet med 96 point blev hold 1 bestående af:

Paul Sauerberg, Jesper Hertz, Bjarne Didriksen og Kenneth Bæk

Tættest på flaget på Hul 8 i 1 slag: Ingvard Poulsen – Hul 13 i 1 slag: John Sørensen

Hul 17 i 1 slag: Ruben Mandrella

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om “Årets Viking” blev vundet af:

Nr. 1 Kenneth Bæk 42 pts. – Nr. 2 Bent Nielsen 41 pts. – Nr. 3 Jesper Hertz 38 pts. Nr. 4 Claus Rasmussen 37 pts. – Nr. 5 Peter Bundgaard 37 pts.

Under præmieuddelingen serverede Calanova-restauranten en flot to retters menu, med en flot opdækning med udsigt ud over banen og Middelhavet. Alt i alt en dejlig start på sæsonen 2021.

Du kan se stillingen i “Årets Viking” og se billeder fra matchen på www.vikingosgolf.dk


Hole in one på Lauro

Tænk engang at der skulle gå 31 år og mere end 1000 golfrunder før President Tove Maria Pedersen lavede hole in one. Betingelserne var optimale i marts måned højt solskin, vindstille og et velholdt hul 11 på Lauro golf.

Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.