Det danske magasin i Spanien
Det lille PLUS i hverdagen

Det koster en lille smule, men du får masser igen.
Med sit nyeste produkt ønsker La Danesa at tilfredstille selv de mest kræsne læsere med daglig nyhedsformidling samt artikler med praktisk og nyttig inspiration til dagligdagen på Costa del Sol.

”Med vores nye produkt ønsker vi at give læseren en ny og bedre oplevelse. Med fem til seks friske nyheder dagligt får du allerede fra morgenstunden et godt og hurtigt overblik. Over ugen krydres nyhederne med interviews og aktuelle artikler.” Ordene kommer fra Martin Norrbom, der helt tilbage i 1989 tog første spadestik til virksomheden Norrbom Marketing, som i snart 20 år har udgivet månedsmagasinet La Danesa. Det er sket meget siden da, og det er præcis derfor, DanesaPlus+ er blevet lanceret.  

Historien bag det lille PLUS

Tiderne skifter. Det samme gør læsernes ønsker. ”Det er ikke længere nok med et månedsmagasin. Læseren vil opdateres – og gerne dagligt. Det kræver større ressourcer end tidligere,” fortæller Martin Norrbom, som dermed allerede delvist har forklaret hvorfor det koster fem euro om måneden at abonnere på DanesaPlus+. I hans virksomhed har han således i dag både danske, svenske og norske journalister og skribenter tilknyttet og en helt ny platform designet og drevet af et udviklingsteam ledt af den kompetente systemudvikler Phill Bramsted. Sammen med sidstnævnte sikrer Martin levering af de daglige nyhedsmails, nye artikler og opdateringer. ”Jeg ved, at det for nogle af vores kernelæsere af magasinet er uvant, at man nu skal til at betale lidt for vores service. Men det er altså kun her på Costa del Sol vores koncept er nyt. Alle steder i nord er der i dag brugerbetaling på alle online aviser og magasiner. Det samme gælder i øvrigt på vores lokale spanske medier, så det er absolut ikke en revolution af mediebranchen, vi har kastet os ud i,” fortæller Martin Norrbom med et lunt smil. Hans store opgave bliver nu at give sine abonnenter så meget godt og nyttigt læsestof, at de glædeligt fortsætter med at betale fem euro om måneden for deres abonnement. ”Tidligere, da alting var gratis, var indholdet til tider også kommercielt præget. Det kan ingen løbe fra. Men sådan er det ikke på DanesaPlus+, som udelukkende er skabt til glæde for abonnenten,” forsikrer Martin.    

Martin Norrbom:
”Alting har altid været gratis i vores lokale skandinaviske medieverden. Det går ikke længere – specielt ikke hvis man ønsker at levere kvalitet. Og det er præcist, hvad vi vil med DanesaPLUS+.”

Phill Bramsted:
”Vi har skabt en platform, der løfter den nye abonnementsmodel og understøtter det aktivt voksende udgivelsesmønster fra redaktionens side, til et internationalt og mobilt læsernetværk. Og dette er kun begyndelsen.”

Flere PLUS’er i fremtiden

Glæde får abonnenterne også af en lang række rabatter hos de lokale erhvervsdrivende. Og rækken bliver længere inden årets udgang. Som abonnent på DanesaPlus+ får man allerede i dag faste rabatter på klinikker, i møbelhuse og i udvalgte butikker.

”Vi arbejder på nye aftaler med gode restaurationer, golfbaner og specialforretninger. Inden årets udgang vil vi være klar med nye, gode rabatter til vores abonnenter,” …slutter Martin Norrbom, som er urokkelig i sit nye koncept: ”Abonnenterne skal dagligt have nyheder, godt læsestof og gode rabatter i de lokale erhverv – for mindre en prisen på en kop kaffe om ugen.”

Sådan bliver du abonnent:

  1. På ladanesa.com finder du øverst et link til DanesaPlus+ (www.ladanesa.com/plus). Ved at trykke på linket kommer en tilmeldingsformular frem. Formularen er enkel og let at udfylde.
  2. Du vælger her om du ønsker at blive abonnent for 6 måneder (36 euro) eller for 12 måneder (60 euro). Derefter vælger du betalingsmetode.
  3. Dit abonnement bliver tilknyttet den mail, du opgiver ved tilmelding. Med dit password får du herefter dagligt let adgang til DanesaPlus+

Vi er en flittig flok hos Norrbom Marketing. Her får du en kort præsentation af nogle af dem der leverer indholdet til DanesaPlus+:

Sara Laine

  • leverer spændende historier og giver værdi til det redaktionelle indhold. Sara har som redaktør på En Sueco, vores svenske magasin, styr på alt, hvad der rør sig på Costa del sol.

Henrik Andersen

  • holder trit med nyhederne og den spanske politiske scene. Henrik finder man oftest med snuden i avisernes overskrifter, da det er ham, der vurderer, hvad der skal formidles videre til vores læsere af det, der sker i spansk politik.

Karethe Linaae

  • Karethe er en norsk journalist og forfatter som bor i Ronda, Andalucía. Hun er redaktør for Det Norske Magasinet og skriver artikler for blandt andet Essential Magazine, Society Magazine, La Danesa, En Sueco og Det Norske Magasinet.

www.ladanesa.com/plus

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.