Det danske magasin i Spanien
Dansk købmand leverer langs hele Solkysten

Dansk købmand leverer langs hele Solkysten

”Vores børn savnede dansk slik. Derfor ville vi åbne en online slikbutik,” kommer det enstemmigt fra Michael Kop, Brian Buur og Jimmy Mortensen. De tre danske iværksættere er et miks af to forretningspartnere fra Danmark og to passionerede dartspillere. Passionen for en online butik deler de alle tre og på blot et halvt år er den lille slikbutik blevet til en velfungerende købmand med 1.300 skandinaviske varer.

”Vi vil have friske mælkeprodukter på hylderne – hver uge. Det har været et klart princip fra starten. Det har ført til faste ugentlige leverancer af hundredvis af produkter fra vores seks leverandører,” forklarer Michael Kop, som lægger stor vægt på, at alt skal friskt hos den danske købmand – onlinebutikken.com ”Vi bager brød flere gange om dagen og har også friske kager.”

Online og fysisk butik

Der er sket meget siden indvielsen i april måned. To bude og tre butiksassistenter er blandt andet kommet til. ”Vi indså hurtigt, at vi både burde have en online butik og en fysisk købmand. Vel hedder tendensen online, men det fungerer nu også så godt med vores butik her nær feriapladsen i Fuengirola, at vi nu holder åbent alle ugens syv dage,” forklarer Brian Buur. Det hænder, han må give sine to bude en hånd med. ”Bestilles der online inden kl. 12.00, leverer vi gratis samme dag. Ellers bliver det dagen derpå. Vi får nu så mange ordrer, at vi alle til tider må starte bilen, for at kunne følge med,” forklarer den danske købmand, der erkender, det har kostet at tilbyde gratis levering, men nu viser sig at være alle pengene værd. ”At køre til Torrox eller Estepona med én leverance er ren tilsætning, men i dag får vi så mange daglige ordrer fra hele kysten, at det hænger godt sammen.” Onlinebutikken.com tilbyder gratis levering i lokalområdet ved bestillinger på minimum 20 euro. Langs det øvrige Costa del Sol er minimumsbeløbet 50 euro for at få gratis levering. De beløb handler man tilsyneladende hurtigt for, uanset om man er online eller står fysisk hos købmanden. ”Vi får hele tiden nye varer i butikker og arbejder konstant på at have nye tilbud. Vi går meget ind for at reducere madspild og sænker derfor prisen på de varer, der har kort holdbarhed. Det tiltag har vores kunder taget rigtigt godt imod,” forklarer Jimmy Mortensen. Han fortæller også, at den danske købmand arbejder på en række nye initiativer bl.a. en vinafdeling. ”Alt er gået hurtigt, men alt er gået godt. Vi gør alt for at kvittere for tilliden,” slutter de tre danske købmand.

Se mere på onlinebutikken.com

eller besøg købmanden på

Paseo Jesús Santos Rein 21, Fuengirola.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.