Det danske magasin i Spanien
DanesaPlus+ lancerer ny app

For godt et år siden kom DanesaPlus+ til verden.
Nu fødes den nye La Danesa App. Det giver alle en helt ny og bedre læseoplevelse – både af magasinet La Danesa og onlinetjenesten DanesaPlus+.
Den nye app kan downloades gratis fra den 1. november.

”En god App er den letteste og hurtigste adgang til vores medier.” Ordene kommer fra Martin Norrbom, som det sidste års tid har haft projektet i tankerne. 

”Vores nye App giver en helt ny og bedre læseoplevelse. Det er let at navigere, finde artikler, læse nyheder og indlæg,” lover udgiveren af La Danesa og DanesaPlus+. Efter et par måneders intenst arbejde er alt nu klart og gennemprøvet. 

”Vores nye App er let at downloade og med blot én kode og ét tryk har du dagens nyheder og artikler på din mobiltelefon eller tablet. Det kræver blot, du har en forholdsvis ny model,” fortæller Phill Bramsted, som er udvikler på det nye projekt. Både Phill og Martin anbefaler alle at downloade App’en. Det er gratis og giver – som altid – adgang til indholdet i magasinet La Danesa. Onlinetjenesten DanesaPlus+ og udvalgte artikler skal man være abonnent for at kunne læse. Det bliver man let – og det koster ikke alverden.

Bliv opdateret med nyheder dagen lang

Når du har downloaded appen bliver du som abonnent løbende holdt ajour med nyheder fra Costa del Sol. Gennem ”push-beskeder” på din mobile enhed, får du straks besked, så snart en vigtig nyhed ser dagens lys og du får allerede fra morgenstunden et godt og hurtigt overblik. Over ugen krydres nyhederne med interviews og aktuelle artikler. 

”Tiderne skifter. Det samme gør læsernes ønsker. Det er ikke længere nok med et månedsmagasin, for i dag vil læseren opdateres – gerne dagligt. Derfor lancerede vi for et år siden DanesaPlus+, som tilfredsstiller selv de mest kræsne læsere med daglig nyhedsformidling samt eksklusive artikler med praktisk og nyttig inspiration til dagligdagen på Costa del Sol,” fortæller Martin Norrbom. 

Det er et stort projekt, som koster store ressourcer. Men både de danske, svenske og norske læserne har taget produktet til sig. 

”Vi får nye abonnenter hver eneste dag og ser glædeligt, hvordan vores første abonnenter fornyer deres abonnement. Det viser, at vores projekt er nyttigt, og at vores læsere er glade for det” siger Martin. Han glæder sig også over dagens nye attitude blandt medier og læsere. ”Alting har altid været gratis i vores lokale medieverden, men det går ikke længere – specielt ikke hvis man ønsker at levere kvalitet. Og det er præcis, hvad vi vil med DanesaPlus+.” 

Brugerbetaling på online aviser og magasiner er bestemt ikke en nyskabelse – heller ikke på de lokale spanske medier. Efter et lille tilløb har betalingsydelsen nu også fundet sin plads blandt de skandinaviske medier på Solkysten. Og det fungerer, blot indholdet og kvaliteten er i orden. Kvalitet får læsere og abonnenter nu endnu mere af med den nye La Danesa App, som gratis kan downloades fra i dag.

Vi anbefaler alle at downloade den nye app

Den nye app byder på en helt ny og forbedret læseoplevelse for dig som er abonnent på DanesaPlus+ og dig, som blot ønsker at læse artiklerne fra den trykte udgave af La Danesa. Appen er hurtig, brugervenlig og indeholder nye muligheder der sikrer en bedre og hurtigere læseoplevelse. Med den nye app får du:

  • Daglige nyheder
  • Push-besked så snart en interessant nyhed eller artikel publiceres
  • Hurtigt overblik over nye artikler
  • Et brugervenligt og overskueligt design inddelt i kategorier

DanesaPlus+ tilbyder 3 typer af
abonnementer der alle giver adgang
til samtlige nyheder og artikler:

12 måneder – euro 60,-

  6 måneder – euro 36,-

  1 måned – euro 9,-

Det er let at registrere sig på
www.ladanesa.com/plus

Dit abonnement bliver tilknyttet den email, du opgiver ved tilmelding og med dit valgte password får du herefter let adgang til DanesaPlus+.


Sådan downloader du appen:

For iPad og iPhone:

  • Åben App Store
  • Søg efter ”La Danesa”
  • Tryk på Installér

For Android:

  • Åben Google Play Store
  • Søg efter ”La Danesa”
  • Tryk på Installér

Mød DanesaPlus+ teamet

Vi er et lille stærkt team, som dagligt leverer nyheder, nyttig info og ekstra artikler.

Henrik Andersen

Henrik har boet i Málaga siden slutningen af 90’erne og været tilknyttet Norrbom Marketing i snart ti år. Han er stærkt interesseret i spanske samfundsforhold og har i sin daglige nyhedsformidling stor fokus på økonomi, politik, historie, kultur og samfund. Dertil leverer han klummer og profil- og erhvervsartikler.

”Spanien er et stort land i rivende udvikling. Landet har et kæmpe potentiale men nogle lige så store begrænsninger. Vi lever i et land, der er stærkt diversificeret. Det er aldrig kedeligt – hverken for skribent eller læser.”

Sara Laine

Sara slog sig ned i Fuengirola i 2009. Året derpå tiltrådte hun redaktionen hos Norrbom Marketing som journalist og oversætter og siden 2014 har hun været redaktør for En Sueco. Sara har en bred interesse for Spanien og fordyber sig i alt fra kultur, gastronomi og traditioner til de seneste nyheder. Hun elsker at møde nye mennesker og skrive deres historie.

”Jeg inspireres af Spanien og kan ikke nøjes ved at holde mig til et emne, når der her findes så meget spændende at kaste sig over. Det er præcis disse ting og denne inspiration, jeg elsker at formidle til vores læsere.”

Karethe Linaae

Karethe har været redaktør for Det Norske Magasinet de sidste fire år. Efter talrige år i udlandet har hun i dag fundet lykken i Ronda. Karethe er særligt interesseret i spaniernes dagligdag og traditioner, natur, miljø, rejser og kulturhistorie. Det ses tydeligt i hendes daglige bidrag til nyhederne og øvrige artikler.

”Jeg elsker at tage læserne ud på eventyr – ud at besøge nye steder, prøve ny mad, møde folket og blive bedre kendt med vores fantastiske land. Spanien er meget mere end sol, strand og sangria.”

Phill Bramsted

Phill er systemudvikler og manden bag den tekniske udvikling af DanesaPlus+.

Phill Bramsted har i hele sit voksenliv designet og udviklet hjemmesider, online handel, betalingssystemer og App’s. Han bor i Fuengirola, men har kunder og får opgaver fra hele Europa sideløbende med sin tilknytning til La Danesa.

”Det er spændende at være med helt fra starten – særligt når læserne tager så godt imod produktet. Den nye App er prikken over i’et for kampen for at sikre optimal læseglæde.”

Martin Norrbom

Martin tog i 1989 første spadestik til virksomheden Norrbom Marketing, som i over 30 år bl.a. har udgivet de tre skandinaviske magasiner La Danesa, Det Norske Magasinet og En Sueco. Det har været en lang og spændende rejse – med DanesaPlus+ som seneste destination.

”Tiderne skifter. Det samme gør vores læsere. Og vi følger med – naturligvis.

Det kan være hårdt – men altid spændende. Det er nok derfor, jeg altid har levet og åndet for de lokale skandinaviske medier.”

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.