Det danske magasin i Spanien
Clinica Dental Escandinava i Fuengirola holder åbent – hvis du har brug for akut tandlægehjælp

Clinica Dental Escandinava i Fuengirola holder åbent – hvis du har brug for akut tandlægehjælp

På anbefaling fra regeringen, er der oprettet et net af tandlægeklinikker i de forskellige regioner, der kan tage sig af akutte patienter, således at det offentlige sygehusvæsen ikke vil lide overlast på grund af f.eks. tandproblemer. Tandlægeorganisationen i Málaga har udarbejdet en liste over de klinikker der holder åbent, så længe der er udgangsforbud. På denne liste finder du Clínica Dental Escandinava i Fuengirola.

Klinikken har åbent dagligt for akutte behandlinger (dog kun efter aftale). De er underlagt strenge regler fra de officielle sundhedsmyndigheders side for, hvilke behandlinger de må foretage og hvordan de skal håndtere en evt. smitterisiko. 

Hos Clínica Dental Escandinava overholder man selvfølgelig alle regler og passer godt på patienterne og dem selv med ekstra værnemidler og desinfektion, samt god plads i venteværelset mellem stolene. Værnemidlerne får dem måske til at se lidt farlige ud end normalt, men det er for alles bedste. 

Har du akut brug for at blive tilset af en tandlæge, så er Clínica Dental Escandinava åbne og hjælper det bedste de kan – dog kun efter forudgående aftale.

C/ Las Deblas, Edif. Palm Beach 1º I, Paseo Marítimo Rey De España 95, Fuengirola

Tlf. +34 952 660 167 – info@clinicdental.eu – kun efter aftale.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa