Det danske magasin i Spanien
Anthony´s Diamonds & Antikviteter – Familiedrevet pantelånervirksomhed gennem 30 år

Anthony´s Diamonds & Antikviteter - Familiedrevet pantelånervirksomhed gennem 30 år

Fototekst: Anthony sammen med en af sine sønner Thomas, foran forretningen i Los Boliches.

Anthony´s Diamonds – pantelåner-, antik- og juvelerbutik er et familieejet og familie-drevet firma, og de var den første private pantelånerbutik i Spanien. Siden 1983 har de ydet ekspertvurderinger og rådgivning indenfor smykker, antikviteter, det lidt specielle og meget mere…

Butikken tilbyder pantelåner-virksomhed med øjeblikkelig kontant udbetaling, og det tager normalt kun 5 minutter af nå til en aftale uanset beløbets størrelse, og med en gennemsigtighed der gør det enkelt at forstå for låntageren, og hvor målet er at få effekterne tilbage til ejeren.

At få en vurdering af dine smykker, antikviteter eller andet kan ikke være nemmere end hos Anthony´s, hvor der tilsammen er mere end 80 års erfaring indenfor alle genrer, og uanset hvad du kommer med, så er de klar til at hjælpe dig og foretage en professionel vurdering.

Med mere end 20.000 tilfredse kundeekspeditioner, er Anthonys stolte over at være den førende pantelåner-virksomhed i Málaga provinsen. De har tætte relationer til internationale auktionshuse og opkøbere over hele verden.

Anthonys køber og sælger brugte smykker, ure, malerier, antikviteter og meget mere, og tilbyder et stort udvalg af låne- og finansieringsmuligheder samt rengøring og reparation af smykker.

Hvis du leder efter noget specielt indenfor antik eller det perfekte smykke,

så besøg Anthony´s.

Antikmarkedet boomer for tiden, og med næsten 40 års erfaring på Costa del Sol er Anthony´s Diamonds stedet du absolut bør besøge.

Du finder Anthonys´ Diamonds i Los Boliches, Av. Ramón y Cajal, 40, 29640 Fuengirola, Málaga

Tel: +34 609 52 96 33

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.