Det danske magasin i Spanien
Alma af Siesta Homes – Enestående livsstil

Alma af Siesta Homes - Enestående livsstil

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Alma er det seneste projekt fra Siesta Homes, et boutique-projekt med 16 smagfuldt indrettede og smukt designede lejligheder med udsigt over golfdalen i La Cala de Mijas og en spektakulær 180-graders havudsigt. Denne private gated community giver total fred, komfort og afslapning i et lokalt miljø, der har alt, hvad man kan ønske sig. Alma er det ultimative udtryk for en filosofi, der går ud over blot at bygge ejendomme, til at skabe et ægte livsstilsmiljø. Derfor kan beboerne i Alma nyde valget af et fleksibelt, skræddersyet tilbud af concierge-tjenester, som Siesta Homes er kendt for. Et hjem med fuld service hos Alma er langt mere end en lejlighed – det er udtryk for en livsstil!

Det indhegnede, vidtstrakte boligområde, der prioriterer kvalitet frem for kvantitet, ligger på en smuk sydvendt skråning, der støder op til La Cala Hill Club, et større projekt, der også bærer Siesta Homes’ navn. Stedet er også perfekt for golfentusiaster, da det er omgivet af nogle af de mest populære golfbaner på Costa del Sol såsom Calanova Golf Course, La Cala Golf, Miraflores og El Chaparral. Beliggenheden, kun seks minutter fra stranden og La Cala de Mijas, gør Alma til et sandt saligt paradis, der blander en kosmopolitisk atmosfære med en landsbystemning.

Maiz y Díaz Arquitectos er ansvarlige for det arkitektoniske design af Alma. Projektet er et perfekt eksempel på deres arbejdes høje kvalitet, innovation, engagement i miljøharmonisering og respekt for landskab i deres arkitektur- og byplanlægningstjenester. Vores moderne design skulle tilpasses vores danske rødder og fokuserer på “hygge” for at skabe komfortable hjem, der kombinerer indendørs og udendørs ophold og giver maksimal eksponering til den vidunderlige udsigt over Middelhavet.

Alma opfylder alle disse krav og mere til, fordi det var præcist og kærligt designet til at gøre det på en førsteklasses beliggenhed, der kun fortjener den bedste kvalitet. Engang var kun Marbella-markedet acceptabelt, men nu kan mange af de fineste moderne lejligheder findes i nærliggende områder som Mijas og La Cala, som siden er blevet et nyt eksklusivt område, som er meget ‘in’ lige nu.

Ifølge Morten Remo, stifter og administrerende direktør for Siesta Homes, var “målet med projektet at skabe et lille boutique-resort med en unik identitet, der stadig følger Siesta Homes’ filosofi. Hensigten var fra starten at bygge et unikt miljø, der positivt påvirker trivsel og overordnet livsstil”.

Den første udfordring var at skulle møde det meget konkurrenceprægede marked i nærområdet. De tilstødende byggeprojekter har derfor indendørs rum integreret med udemiljøet, moderne design og fællesarealer med flere fritidsfaciliteter i kombination med integration af hjemmeautomatik og ny teknologi. Der er også et bredt udvalg af boligtyper og valg mellem golf-, hav- og bjergudsigt.

Alma er en harmonisk blanding af moderne komfort og middelhavscharme – personificeringen af, hvad en ejendom i det 21. århundredes Costa del Sol bør være. Dette er et boligprojekt der ikke ligner andre og retfærdiggør derfor dets privilegerede beliggenhed. Siesta Homes er en etableret virksomhed dedikeret til at hjælpe med at opretholde og forbedre den livsstil, der findes i Marbella og det omkringliggende område gennem vores ‘go to’ ejendomsløsninger, når vi leder efter kystejendomme, da vi er ejendomsudviklere, konstruktører, arkitekter, indretningsarkitekter, ejendomsmæglere og ejendomsadministratorer. Vi dækker alle disse tjenester og forbinder hver eneste tråd i dit drømmehjem. Vores dybe forståelse af Costa del Sols ejendomsmarked og de tætte forbindelser, vi skaber med boligkøbere, giver os mulighed for at undgå forhindringer og finde kreative løsninger til alle slags behov.

Siesta Homes er langt mere end en ejendomsspecialist. Det er en virksomhed med en kundeorienteret filosofi, hvor design er et centralt element. Siesta Design er en af ​​Siesta Homes Groups divisioner – en indretningsbutik med en ideel beliggenhed i Marbella ved siden af ​​Nueva Andalucias tyrefægterarena. En komplet indretningsservice, hvor kunden oplever, hvordan vi brænder for design og elsker det, vi laver, transformerer rum ved hjælp af erfaring, indgående produktkendskab og øje for form, dimensioner og funktion. Vi behandler hver enkelt kunde individuelt for at forstå præcis, hvilken type indretning og livsstil, de ønsker at opnå i deres nye hjem.

For mere information, priser og detaljer om Alma

QR + alma@siestahomes.com + WhatsApp/Mobil: +34 689 289 669

Få en gratis konsultation

Siesta design QR + victoria@siestahomes.com + +34 658 754 016

Besøg vores interiørbutik

Centro Comercial Plaza 44, CP 29660 Marbella (Málaga), Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa