Det danske magasin i Spanien
Vaccinationer mod mæslinger · Guaro oplyses af 25.000 lys · Kaos i Málaga CF før Almería-kampen

Vaccinationer mod mæslinger · Guaro oplyses af 25.000 lys · Kaos i Málaga CF før Almería-kampen

vacine

Vaccinationer mod mæslinger

Det er fortsat til debat, om man bør vaccinere sig mod mæslinger eller ej, men det spanske sundhedsvæsen anbefaler nu klart, at man vaccineres mod sygdommen, hvis man naturligvis ikke har haft den. Anbefalingen er specielt rettet mod alle, som er født i 1970’erne dvs., som i dag er mellem 40 og 50 år. Myndighederne ønsker på ingen måde at udsende nogen faresignaler, men opfordrer blot folk til at blive vaccineret på baggrund af de mindre epidemier, man de sidste par år har været vidne til i England, Grækenland, Tjekkiet og Albanien.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
lunamora
 

Guaro oplyses af 25.000 lys

Den lille landsby Guaro, lidt nord for Marbella, fejrer lørdag og søndag sin årlige festival ”Luna Mora”. Begivenheden har de sidste par år udviklet sig til en af Málaga-provinsens største turistattraktioner med op mod 50.000 besøgende. Den hyggelige landsby vil hele weekenden være præget af aktiviteter på alle byens pladser samt på byens gamle fæstning, som er omdannet til et spillested for koncerter. Landsbyen oplyses om aftenen med 25.000 levende lys, som selvsagt skaber en unik stemning.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
al thani

Kaos i Málaga CF før Almería-kampen

Natten til tirsdag udløb det såkaldte transfervindue i spansk fodbold – fristen for at handle spillere. Det endte i det rene kaos i Málaga CF. Grundet den elendige økonomi i klubben skabt af ejer og præsident, sheik Al-Thani fra Doha i Qatar, måtte den sige farvel til to spillere, sportsdirektør Caminero havde sikret sig på fri transfer. Det drejer om det japanske stjernenavn Okazaki og spanieren Jose Gonzalez. Deres purse kunne ikke betales af det miserable lønbudget. De havde ellers opholdt sig og trænet i klubben i flere uger!
I den sidste time af vinduet blev der i stedet plads til tre billigere spillere, den 28-årige midtbanespiller Benhemassa, landsholdsspiller fra Algier, og de to strikere, den 28-årige Sadiku, landsholdsspiller fra Albanien, og den 19-årige Gonzales fra Manchester City, U-landsholdsspiller for Schweiz.
Spændende med de to sidstnævnte, da Málaga CF i flere sæsoner har tørstet efter deciderede målmagere.
I forhold til sidste sæson har klubben solgt Ontiveros til Villarreal i La Liga, og ladet Blanco smutte til tyrkisk fodbold.
I sine bestræbelser på oprykning til La Liga møder Málaga CF lørdag kl. 18.00 Almería på Estadio La Rosaleda. Demonstrationer mod Al-Thani iscenesættes.
Billetter fås hos La Peña de Dinamarca: info@malaga-support.dk tlf. +34 617 700 424
 
 
 
 
{loadposition google}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.