Det danske magasin i Spanien
Pensionisterne slår fra sig – Otte brandmænd til at få 300 kg stor mand på hospitalet – Luksuriøst ”All inclusive” resort til 150 millioner euro i Estepona

Pensionisterne slår fra sig - Otte brandmænd til at få 300 kg stor mand på hospitalet - Luksuriøst ”All inclusive” resort til 150 millioner euro i Estepona

Pensionisterne slår fra sig

Hundredtusindvis af pensionister har de seneste dage været på gaden over hele landet i en massiv protest for deres pensioner. Siden 2013 og frem til i dag er de spanske pensioner kun steget med 0,25 procent om året. Det er lavere end det generelle prisindeks (IPC), så derfor har pensionsmodtagerne de sidste fem år mistet købekraft. Dertil kommer, at mange føler fremtidens pensioner er usikre, da staten allerede nu flere gange har måttet tage lån for at kunne udbetale pension til landets mange pensionister. Det er første gang nogensinde, de spanske pensionister mobiliserer sig i en omfattende demonstration. Statsminister Rajoy lover at gøre noget ved problemet, omend han erkender, hans handlerum er beskedent. Spanien har i dag 9,5 millioner pensionsmodtagere, hvoraf en tredjedel modtager under 8.200 euro årligt, som betegnes som fattigdomsgrænsen. Tilsvarende er det kun en tredjedel, som modtager over 12.000 i pension om året.
 
Ved at læse artiklen ”De usikre pensioner” på linket her får du et dybere indblik i problematikken omkring de spanske pensioner.
 
{loadposition google_native}

Otte brandmænd til at få 300 kg stor mand på hospitalet

Det var ikke let at få den 300 kg. tunge Málaga-borger Juan José på operationsbordet først på ugen. Den 52-årige mand skulle mandag indlægges på hospitalet Clinico i Málaga for at gennemgå en livsvigtig operation, som skal få ham ned i vægt. Men at få den store mand fra sit privathjem til hospitalet var ikke ”piece of cake”. Der skulle hele otte stærke brandmænd til. Den 300 kg. tunge Juan José lider bl.a. af depression, og hans vægt er de sidste år steget voldsomt. På centralhospitalet i Málaga har man flere specialister til at operere overvægtige.
 
{loadposition google_native}

Luksuriøst ”All inclusive” resort til 150 millioner euro i Estepona

Hotellernes ”All inclusive” er lig med lavpris og dårlig kvalitet i de flestes ører. Men den græske hotelgruppe Ikos Resorts ser anderledes på det. I Caribien, Tyrkiet og på Kanarieøerne har de græske hoteller stor succes med deres alt inklusive koncept, som de gør luksuriøst. Nu vil de føre konceptet videre til Costa del Sol, hvor hotelgruppen har opkøbt det gamle Hotel Costa del Sol Princess i Estepona og vil investere ikke mindre end 150 millioner euro i at ombygge, udvide og skabe et eksklusivt ”all inclusive” resort med 400 værelser. Det nye resort skal stå klar i 2020.
 

Husk at stille urene frem på søndag

Natten mellem lørdag og søndag går vi fra vinter- til sommertid. Det betyder, at vi klokken 02.00 skal stille urene frem til klokken 03.00.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.