Det danske magasin i Spanien
Hotel Los Alamos udbydes til salg – Alle vil investere i Málaga – Catalonien: Stilhed før ny storm

Hotel Los Alamos udbydes til salg - Alle vil investere i Málaga - Catalonien: Stilhed før ny storm

Hotel Los Alamos udbydes til salg

Efter tre års juridisk slagsmål udbydes det gamle Hotel Los Alamos i Torremolinos nu til salg. Myndighederne har vurderet det faldefærdige hotel til 14,3 millioner euro. For de penge får den ny ejer ikke kun det gamle hotel. Han får også fem store grunde, som støder op til hotellet på i alt 78.500 kvadratmetre. Hotel Los Alamos blev tidligere drevet af Summa Hoteles, som blev erklæret konkurs i 2014. Da hotelkæden drejede nøglen om, stod hotellet i pæn og brugbar stand, men blev hurtigt røvet for møbler og andre brugbare materialer. De sidste tre år er hotellet forfaldet gevaldigt og har brug for en totalrenovering.
 
Recreacion reurbanizacion Alameda Principal 1184891894 74115684 667x375
 

Alle vil investere i Málaga 

Interessen for at bo og investere i Málaga by fortsætter ufortrødent. Store internationale investerings- og kapitalfonde har fået øjnene op for potentialet i byen og investerer ufortrødent i hoteller, private boliger, erhvervslokaler og industrihaller. De kommende omlægninger af hovedgaderne Alameda Principal og Carretería til gågader er faldet i god jord hos investorerne, og den store købelyst mærkes naturligvis på priserne i byen. Kvadratmeterpriser på erhvervslejemål ligger i dag på 17 euro, og købsprisen på boliger er oppe på 4.000 euro pr. kvadratmeter. I Málaga forventes der gennemført 28.000 bolighandler i det kommende år. Det tal tangerer den hidtidige rekord fra 2007.

Catalonien: Stilhed før ny storm

Det tog overskrifterne i samtlige spanske medier og fik også massiv omtale i det øvrige Europa, men den sidste uges tid har der været stilhed omkring Catalonien. Måske er det stilhed før stormen, for på mandag vil centralregeringen aktivere grundlovens paragraf 155 og dermed tage den endelige kontrol over det catalanske parlament. Derefter vil regeringen udskrive nyvalg indenfor de næste seks måneder. Carles Puigdemonts frist til selv at udskrive valg er ved at udløbe. Som et modspil til regeringens indgriben truer han med at udråbe Catalonien til ny, selvstændig republik i løbet af fredagen. Sker det, vil det gentænde det bål, som de sidste par uger ellers var blevet til gløder. I La Danesa, som kommer på gaden tirsdag, kan du finde en større artikel, som analyserer konflikten i Catalonien.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.