Det danske magasin i Spanien
AssurandørGruppen byder Allan velkommen!

AssurandørGruppen byder Allan velkommen!

AssurandørGruppen har indgået en samarbejdsaftale med Allan Sønderby – Velkommen til teamet!
Allan er ny forsikrings konsulent i AG-Gruppen efter Jan Wolfgangs fratrædelse i firmaet. Dette betyder, at fremover vil Allan tage sig af norske, svenske og danske kunder og Preben vil tage sig af danske og spanske kunder – dette gælder både private samt erhvervsfolk. De tilbyder et bredt udvalg af forsikringer lige fra indboforsikring over hus forsikring til helbreds forsikring – Se hjemmesiden www.ag-gruppen.com for et overblik over alle deres forsikringer. Dette professionelle team vil hjælpe kunderne på grundlag af en solid dansk og spansk brancheuddannelse og ikke mindst på sund fornuft. Udover deres 30 års erfaring inden for forsikringsbranchen er de heller ikke blege for at komme med gode råd udenfor branchen f.eks. om advokatbistand, hjælp til sproget, arveafgifter, oplysninger til indregistrering af bil i Spanien eller andre problemer, som nystartede danskere i Spanien end måtte have.
AG Gruppen leverer en god og oprigtig service med deres unikke koncept indenfor forsikringsbranchen, hvor de kommer til kunderne for at få helt konkret indtryk af lige netop kundernes behov og ønsker. På denne måde kan de optimalt tilpasse forsikringerne personligt med den bedste dækning i tilfælde af hvis uheldet skulle ske! Forsikringspolicerne udskriver de på kontoret, hvilket betyder ingen ventetid. De står altid klar sammen med de samarbejdende selskaber både i købssituationen af forsikringspolicen men lige så vigtigt i den eventuelle skadessituation.
Preben er klar på tlf. 649957470 og Allan er klar på tlf. 622116497 eller på e-mail info@ag-gruppen.com – Se mere på hjemmesiden www.ag-gruppen.com.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.