Det danske magasin i Spanien
Velkommen til Dennis Ankersen i Centro Sanum

Velkommen til Dennis Ankersen i Centro Sanum

I Centro Sanum har man udvidet sin medarbejderstab med Dennis Ankersen, som er massage-terapeut og specialist i Radial Shockwave Terapi. Han er for nyligt flyttet fra Danmark, hvor han de sidste 10 år har arbejdet sammen med fysioterapeuter, kiropraktorer og manuelle terapeuter. Dette betyder også, at han har tilegnet sig erfaringer og viden fra disse områder pga. et tæt tværfagligt samarbejde.
 
Dennis lægger stor vægt på en holistisk tilgang i hans undersøgelser, altså at du som patient vil blive undersøgt fra top til tå grundigt. Patienten er i fokus og bliver derfor ikke skubbet hurtigt igennem processen. Hellere kvalitet fremfor kvantitet, da folk og deres skader er forskellige, og skader og smerter hænger typisk sammen på kryds og tværs i kroppen. Derfor er en gennemgående undersøgelse nødvendigt for at komme problemet til bunds.
 
Dennis øger Centro Sanums udbud for behandlinger med hans Radial Shockwave Terapi, som er en videnskabelig bevist behandlingsmetode, som har god effekt på en række skader i kroppens sener og muskler. Forskning har desuden bevist, at behandlingen har gode resultater på en lang række tilstande, og kan bruges til stort set alle slags skader blandt andet: hælspore, hælsenesmerter, springerknæ, løberknæ, golf- eller tennisalbue, skuldersmerter, muskelsmerter, blot for at nævne få. Ikke mindst kan Radial Shockwave Terapi anvendes til cellulite, også kaldet appelsinhud. Det er en hurtig og effektiv behandlingsform, som giver hurtige resultater og er helt uden bivirkninger.
 
Kom ind og hils på Dennis i Centro Sanum i Centro Idea eller ring til ham på +34 693 911 827.
info@centrosanum.es, http://www.centrosanum.es/da/

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.