Det danske magasin i Spanien
Vi glæder os i denne tid… For snart gælder det kurset ”Rejsen til dit indre” – udrensning på flere planer d. 6.-13. maj 2017.

Vi glæder os i denne tid... For snart gælder det kurset ”Rejsen til dit indre” – udrensning på flere planer d. 6.-13. maj 2017.

Kender du følelsen af at være på rette hylde? At være tilpas i livet og gøre det, det giver mening? Sådan har vi det med ”Rejsen til dit indre”. Det er en fornøjelse at være med til at rykke det grundlæggende sundhedsfundamentet i en endnu mere livgivende retning. Her er kurset, der lærer dig at komme bagom smerten, problemet, sygdommen og uønskede/dårlige vaner. Uanset hvor raske eller syge vi føler os, kan et grundigt eftersyn og hovedrengøring/udrensning anbefales. Vi sender glædeligt bilen til forebyggende service – hvorfor ikke os selv?

Her et par udtalelser fra tidligere deltagere:
”Jeg har lige været på den skønneste retreat “Rejsen til dit indre”, med masser af lækker, sund, nærende, grøn kost, meditationer, Body SDS-behandling, træning, infrarød sauna, fod-detox, gåture i bjergene og læring af vigtigheden om syre/base-balance, blod, vand, tarmsystem, salt, olie og nervesystemet. Et herligt team af skønne mennesker.”
Kirsten Lenander
“Et kursus for livet!”
Tina
”Retreatet kan varmt anbefales. Efter en uge på basisk og skøn kost i vidunderlige omgivelser kunne jeg undvære mine smertestillende piller. Det er det bedste, jeg har gjort for min tarmkræftsygdom.
Speciallæge Pernille Knudtzon er virkelig dygtig med en enorm energi, strålende humør og stor viden.
Body SDS-terapeut Cassandra Larsen gav fine Body SDS-behandlinger, underviste os i effektiv “gymnastik” og guidede meditationer. Alt sammen på en professionel, behagelig og givende måde.
Maria og Nick er ligeledes engagerede og opbakkende.
Tøv ikke med at melde dig.”
Psykolog Suzanne Lauest
Vitafakta Health Clinic & Body Buddy
www.vitafakta.es & www.body-buddy.dk
vitafakta@vitafakta.es Tel. 678 25 35 10

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.