Det danske magasin i Spanien
Lauro Golf fylder 25 år

Lauro Golf fylder 25 år

Ny start på Lauro Golf, som har 25 års jubilæum i år.

Den skandinavisk gruppe med Tove i spidsen holdt meget kort juleferie, da både det dejlige vejr samt lysten til at løbe et par huller på golfbanen var manges nytårsønske i år.
Lauros golfbane var en af de heldige, idet den ligger så højt, at det voldsomme regnvejr ikke ødelagde så meget som på feks. Mijas Golf, Guardalhorce, Los Naranjos og Las Brisas, samt andre lavtliggende golfbaner. Heldigvis er de fleste baner igen ved at være tilbage ved normal standard igen.
Så både den 3. 10. og 17. januar hyggede mange glade golfere sig med holdspil, individuel stableford, flagpræmier og dejlige vinpræmier, samt hjemmepresset olivenolie fra Lauro Golfs Finca i Antequera.
Foråret byder på et hav af tirsdagsmatcher med alle de gode sponsore bl.a. Bo Concept, Unioptica, Dicton, Nykredit, Nordea, Simzar, Tofterup samt mange nye – og slutter med en fantastisk 25 års Jubilæums-Grundlovsmatch, som afholdes søndag d. 28. maj (grundet pinse d. 4.-5. juni). Her er der lagt op til det helt store med golf, barbecue, musik, dans og anden underholding. Alle skandinaver hjerteligt velkomne.

Tilmelding til tove@laurogolf.com senest lørdagen før match kl. 12.00.

 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.