Det danske magasin i Spanien
Junta’en nedsætter skatterne fra 2016

Junta'en nedsætter skatterne fra 2016

WEb Skattelettelser
Siden 2008 er skatter og afgifter steget konstant. Nu falder indkomstskatten markant.

 
Alle, som har en årsindkomst på op til 60.000 euro får fra næste år lidt mere at gøre godt med. Junta de Andalucías formand, Susana Díaz, har sammen med støttepartiet Ciudadanos fået gennemført en skattelettelse på to procentpoint i indkomstskatten fra 2016. Skattelettelsen var et af Susana Díaz’ valgløfter forud for regionalvalget i foråret. Skatteyderne i Andalusien vil fra det nye år dermed få glæde af dobbelte skattelettelser, da staten også har nedsat indkomstskatterne. Den skat, som skatteyderne betaler, fordeles mellem stat, amt og kommunen. Her i Spanien har amterne, også kaldet regionerne, meget frie beføjelser og kan frit regulere sine skatter.

 

Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.