Det danske magasin i Spanien
Ingen gasboringer på Costa del Sol

Ingen gasboringer på Costa del Sol

WEB Gas-Repsol
Repsol trækker følehornene til sig.

 
Debatten blandt borgere og politikere har været lang og monoton, efter Repsol i 2004 købte rettighederne til at bore efter gas på Costa del Sol. Men diskussionerne om, hvorvidt projektet er miljørigtigt og i kystens generelle interesse, har nu nået sin ende, for Repsol ønsker ikke at investere yderligere i gasprojektet. Firmaets mangeårige studier og prøveboringer viser, at der er gas i Costa del Sols undergrund, men den ligger så tilpas langt nede, og ikke i tilstrækkelige store mængder til, at det vil være rentabelt for Repsol at forlænge sit patent for gas boringerne. Selskabet vurderer, at det er langt mere interessant at investere i andre projekter. Med Repsols exit tyder alt på, at hele projektet og debatten falder til jorden, da ingen andre selskaber har meldt sig på banen for at overtage boringerne.

 

Ønsker du at læse flere nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, der sendes ud til vores læsere hver fredag formiddag. Tilmeld dig ved at klikke på banneret nedenfor.
 
LD Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.